Hamdolsun süperrr geçti :mutlu :mutlu :mutlu
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 13 Eki 2007 #581 Hamdolsun süperrr geçti :mutlu :mutlu :mutlu
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 14 Eki 2007 #588 ayriliklarin_sairi ' Alıntı: şükür.... Genişletmek için tıkla ... kıtmir ' Alıntı: muhabbet Genişletmek için tıkla ... halef ' Alıntı: çok şükür Genişletmek için tıkla ... simurg ' Alıntı: hamdolsun Genişletmek için tıkla ... kıtmir ' Alıntı: elhamdüllilah Genişletmek için tıkla ... :ihihih :mutlu :ihihih
ayriliklarin_sairi ' Alıntı: şükür.... Genişletmek için tıkla ... kıtmir ' Alıntı: muhabbet Genişletmek için tıkla ... halef ' Alıntı: çok şükür Genişletmek için tıkla ... simurg ' Alıntı: hamdolsun Genişletmek için tıkla ... kıtmir ' Alıntı: elhamdüllilah Genişletmek için tıkla ... :ihihih :mutlu :ihihih
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #591 kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 15 Eki 2007 #592 aşkhamalı ' Alıntı: kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır inşaallah noldu?
aşkhamalı ' Alıntı: kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır inşaallah noldu?
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #593 sifir ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır inşaALLAH noldu? Genişletmek için tıkla ... Allah bilir hayırlımı değilmi de ben dersten kalmışım.... :agliyorum :agliyorum :agliyorum çok üzüldüm yaaaa :agliyorum :agliyorum :agliyorum
sifir ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır inşaALLAH noldu? Genişletmek için tıkla ... Allah bilir hayırlımı değilmi de ben dersten kalmışım.... :agliyorum :agliyorum :agliyorum çok üzüldüm yaaaa :agliyorum :agliyorum :agliyorum
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #594 aşkhamalı ' Alıntı: sifir ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır inşaALLAH noldu? Genişletmek için tıkla ... ALLAH bilir hayırlımı değilmi de ben dersten kalmışım.... :agliyorum :agliyorum :agliyorum çok üzüldüm yaaaa :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... kardfesım üzülme da kaldıgın ders olsun bak ben tecrübelıyım hiç bişey olmaz daha kaç sene var :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
aşkhamalı ' Alıntı: sifir ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: kötü bi haberle başladım güne :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır inşaALLAH noldu? Genişletmek için tıkla ... ALLAH bilir hayırlımı değilmi de ben dersten kalmışım.... :agliyorum :agliyorum :agliyorum çok üzüldüm yaaaa :agliyorum :agliyorum :agliyorum Genişletmek için tıkla ... kardfesım üzülme da kaldıgın ders olsun bak ben tecrübelıyım hiç bişey olmaz daha kaç sene var :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
B Çevrimdışı _Beyyine_ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #595 bugün mutsuz :uzgunumm :agliyorum :creyy :crycry
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #599 otobüsün 2.5 saat rötar yapınca insan elhamdülliiah diyemiyor maalesef...