bişey diyecme burda ters kaçacak ben içimden diyorum sen mrak etme ..yavaş yvaş
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #601 bişey diyecme burda ters kaçacak ben içimden diyorum sen mrak etme ..yavaş yvaş
A Çevrimdışı Asibirtutku Üye İslam-TR Üyesi 15 Eki 2007 #602 geçte olsa büyük uğraş sonucu evime geldim şükürler olsun....
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #603 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: her halimize elhamdülillah... Genişletmek için tıkla ...
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #608 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: bugun erkenden kalkıp akşama kadar uyuyacam Genişletmek için tıkla ... yuhh yaaa 2de ınsan kahvaltımı yapar uykucu senııı
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: bugun erkenden kalkıp akşama kadar uyuyacam Genişletmek için tıkla ... yuhh yaaa 2de ınsan kahvaltımı yapar uykucu senııı
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eki 2007 #609 hişşşşş özel hayatımı keşke heryerde sölemesek ::
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #610 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: hişşşşş özel hayatımı keşke heryerde sölemesek :: Genişletmek için tıkla ... nieymışşşşş uykucuu
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: hişşşşş özel hayatımı keşke heryerde sölemesek :: Genişletmek için tıkla ... nieymışşşşş uykucuu
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eki 2007 #611 bak senin şeylerini söylerim uyku ile ilgili yatakla ::
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #612 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: bak senin şeylerini söylerim uyku ile ilgili yatakla :: Genişletmek için tıkla ... şişşşttttttttttttttttttttt
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: bak senin şeylerini söylerim uyku ile ilgili yatakla :: Genişletmek için tıkla ... şişşşttttttttttttttttttttt
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #613 ya ben açım bana kimse bişey demiyo beni aç bıraktılar
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eki 2007 #614 Sevde Binti Zema ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: bak senin şeylerini söylerim uyku ile ilgili yatakla :: Genişletmek için tıkla ... şişşşttttttttttttttttttttt Genişletmek için tıkla ... yaa öle tehdit ederim işte ::
Sevde Binti Zema ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: bak senin şeylerini söylerim uyku ile ilgili yatakla :: Genişletmek için tıkla ... şişşşttttttttttttttttttttt Genişletmek için tıkla ... yaa öle tehdit ederim işte ::
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #615 kıtmir ' Alıntı: ya ben açım bana kimse bişey demiyo beni aç bıraktılar Genişletmek için tıkla ... ii sende gel akşama datlı yerız
kıtmir ' Alıntı: ya ben açım bana kimse bişey demiyo beni aç bıraktılar Genişletmek için tıkla ... ii sende gel akşama datlı yerız
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #616 MATRAK ŞUNARA BAK YA BU GİNGER NERE NİYE GİRMİYO ACABA SİTEYE BİR GİRİŞ YAPSIN
S Çevrimdışı Sevde Binti Zema Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #617 ıı sana datlı yok aç kal sen kıtmır )
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 16 Eki 2007 #618 ya ben ora nasıl gelem ya yarın okulum var daha doğru dürüst uyku bile uyayamadım