:ohafalanoldum :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,061 hafalanoldum :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,062 ÇİĞDEM ' Alıntı: Konu göndermeyi bilsem zaten sana faydalı güzel konular aç demezdim. :örgü Ve de çok inatçısın. :ihihih Genişletmek için tıkla ... neyi bilmiyorsun? yardımcı olabileceğimiz bi şey varsa inşlh. yaparız
ÇİĞDEM ' Alıntı: Konu göndermeyi bilsem zaten sana faydalı güzel konular aç demezdim. :örgü Ve de çok inatçısın. :ihihih Genişletmek için tıkla ... neyi bilmiyorsun? yardımcı olabileceğimiz bi şey varsa inşlh. yaparız
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Ara 2007 #1,063 hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum :böööö :böööö :böööö :huhuuhuu
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 4 Ara 2007 #1,064 Deliyle uğraşıoz yine nasıl olsunn :huhuuhuu :dillll
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,067 kıtmir ' Alıntı: ne oluyor bi türlü anlamadım Genişletmek için tıkla ... normaldır :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,069 hıçbırımız hıçbışeyden anlamıoz da ondan :huhuuhuu çoğul yazdım sana aıt değildi kıtmırr :dillll
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,070 hee.................................anlamadım
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,071 kıtmir ' Alıntı: hee.................................anlamadım Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım zaten :dillll
kıtmir ' Alıntı: hee.................................anlamadım Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım zaten :dillll
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,073 bu saaatte ne uykusu kıtmır yaafff :huhuuhuu anaaaaaa amma uykucusun heeeee
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,074 sabah namazına kadar uyuma sonra sabah 5 te uyumaya koy 8 de uykun kaçsın 9 da uykun kasın bakalım sen nasıl dayanabilcen
sabah namazına kadar uyuma sonra sabah 5 te uyumaya koy 8 de uykun kaçsın 9 da uykun kasın bakalım sen nasıl dayanabilcen
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Ara 2007 #1,075 ben de hıç uyumadım :huhuuhuu elhamdulıllah işyerındeyım ve uykumda yok :huhuuhuu
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 5 Ara 2007 #1,079 ginger ' Alıntı: :crycry :crycry :crycry Genişletmek için tıkla ... ALLAH herseyi en iyi bilendir