yaa ablam gine noldu sen neden gine ağlıon :agliyorum bak bende ağlarım :agliyorum
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 5 Ara 2007 #1,081 yaa ablam gine noldu sen neden gine ağlıon :agliyorum bak bende ağlarım :agliyorum
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ara 2007 #1,083 Rabbım sıkıntısı olanların sıkıntısını gıdersın ve bugunlerımızı aratmasın ıns.
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ara 2007 #1,086 deli ' Alıntı: Aminnnnnn.. İnşaALLAHhh.. Genişletmek için tıkla ...
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 7 Ara 2007 #1,089 awesome ' Alıntı: Huzurluyum elhamdulıllah Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,090 anaaaaa otogardayım istanbula geliyom :: akşam bizim usakların macı var gidim de destek verim bari :: alacaz anahtarlarını
anaaaaa otogardayım istanbula geliyom :: akşam bizim usakların macı var gidim de destek verim bari :: alacaz anahtarlarını
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,093 Allah yakmasın... söndürmeye geleyimmi abla.. hieee
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,094 amin de yangın bittikten sonra közler kaldı onları söndürmeye gerek yoktur heralde :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,095 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: anaaaaa otogardayım istanbula geliyom :: akşam bizim usakların macı var gidim de destek verim bari :: alacaz anahtarlarını Genişletmek için tıkla ... gel gel sen gelırsen anahtarlarını alırız :: :)sümeyye:) ' Alıntı: yandıııııım :crycry Genişletmek için tıkla ... sumeyyem noldııı :huhuuhuu
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: anaaaaa otogardayım istanbula geliyom :: akşam bizim usakların macı var gidim de destek verim bari :: alacaz anahtarlarını Genişletmek için tıkla ... gel gel sen gelırsen anahtarlarını alırız :: :)sümeyye:) ' Alıntı: yandıııııım :crycry Genişletmek için tıkla ... sumeyyem noldııı :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,096 :)sümeyye:) ' Alıntı: yandıııııım :crycry Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
:)sümeyye:) ' Alıntı: yandıııııım :crycry Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,097 memleket memleket ne güzel birşey memleket ::
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,098 :vahh ne guzel soyledın Bulbulu altın kafese koymuslar yınede vatanım demıs!
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,099 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bülbülü niye altın kafese koymuşlarki nıt nıt nıt.... (üzerime alınmadım)
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bülbülü niye altın kafese koymuşlarki nıt nıt nıt.... (üzerime alınmadım)
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,100 :benkizgin Allahım akıllı oldugunu sanan cahıllerın ve bıde ozellıkle delı oldugunu sanan akıllı ınsanların akılını yerıne getır yarabbım
:benkizgin Allahım akıllı oldugunu sanan cahıllerın ve bıde ozellıkle delı oldugunu sanan akıllı ınsanların akılını yerıne getır yarabbım