aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,101 aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,103 Awesome ' Alıntı: :benkizgin ALLAHım akıllı oldugunu sanan cahıllerın ve bıde ozellıkle delı oldugunu sanan akıllı ınsanların akılını yerıne getır yarabbım Genişletmek için tıkla ... üzerime alınmadım
Awesome ' Alıntı: :benkizgin ALLAHım akıllı oldugunu sanan cahıllerın ve bıde ozellıkle delı oldugunu sanan akıllı ınsanların akılını yerıne getır yarabbım Genişletmek için tıkla ... üzerime alınmadım
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,104 alınma tabi ne alınacakmısın kimki alınacan sen
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,107 o alınsın değilmi... :huhuuhuu (BEN ALINMADIIIIIIIIIM)
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ara 2007 #1,109 Hayır sana kedı demem heralde senın sana yakısan bı ısmın var zaten ,delı. Dun geceden berı bı kedı varda kaldıgımız yerde korktu garıban okadar cıglık duyunca cıkamıo yerınden saklandı bı koseye 45 kısıye laf anlatıom ama kedıye sozum gecmıo cıkartamadık, alıstı sakınlerde kedıye goz kulak ol deyıp bırbırlerıne ement edıp gıdıolar bıyere gıderken .
Hayır sana kedı demem heralde senın sana yakısan bı ısmın var zaten ,delı. Dun geceden berı bı kedı varda kaldıgımız yerde korktu garıban okadar cıglık duyunca cıkamıo yerınden saklandı bı koseye 45 kısıye laf anlatıom ama kedıye sozum gecmıo cıkartamadık, alıstı sakınlerde kedıye goz kulak ol deyıp bırbırlerıne ement edıp gıdıolar bıyere gıderken .
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,110 yaaa anlamazki laftan sen 45 kişiye laf anlat bu hayvan anlamaz o kadarr dedim ablanın sözünü dinle ama anlatamadım buna
yaaa anlamazki laftan sen 45 kişiye laf anlat bu hayvan anlamaz o kadarr dedim ablanın sözünü dinle ama anlatamadım buna
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,111 kediyi kim soktu şimdi araya :huhuuhuu (üzerime alınmadım)
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,112 ona dedim deli dedim ki sokma şu kediyi araya yoook ille sokacak yaw hayvanı rahat bırak
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,113 kediyi niye sokmuşki araya... hem o kedicik o arada sıkışıp kalmasın sonra...
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,115 doktor ahim. bu hızla sitedekileri bir hafta içerisinde bizim koğuşa götürürmüyüz. daha sonra bakır köyde bir nüfus patlaması olmasın...
doktor ahim. bu hızla sitedekileri bir hafta içerisinde bizim koğuşa götürürmüyüz. daha sonra bakır köyde bir nüfus patlaması olmasın...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 8 Ara 2007 #1,118 sifir ' Alıntı: Ya Sabırrrrr :huhuuhuu :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ara 2007 #1,120 Kedıyı cıkarttık ama olay bıtmıokı!!!!!!!!! of of