ne samanı yaaaaaaaa... saman p a n olacaktı o...
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ara 2007 #1,141 ne samanı yaaaaaaaa... saman p a n olacaktı o...
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ara 2007 #1,142 Anlamadım valla ee bende ole dedım ya zaten saman...
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ara 2007 #1,143 saman... değiiiiiiiiiiiiiiil samanp a n
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ara 2007 #1,146 hayıv saman...degil saman... oldu mu ?
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Ara 2007 #1,152 evet... maaşallah çok zekisindir. bak en sonunda öğrendin işte saman...
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ara 2007 #1,153 evet saman... ee sonuc,? bunu nıye ogrenmıstık bız gunun kelımesı saman mı?
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Ara 2007 #1,155 Tamam anladım saman da, nıye? nolmus samana,samana ıhtıyacın var tamam onuda anladım ama nıye saman ?Konuyla ne ılgısı var ?Yıne kaynattın konuyu .
Tamam anladım saman da, nıye? nolmus samana,samana ıhtıyacın var tamam onuda anladım ama nıye saman ?Konuyla ne ılgısı var ?Yıne kaynattın konuyu .
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 9 Ara 2007 #1,156 Temizliğe başladığım için bol bol yorgunluk. Temizliğe yardıma gelmek isteyen olursa memnun olurum. :güldüm
Temizliğe başladığım için bol bol yorgunluk. Temizliğe yardıma gelmek isteyen olursa memnun olurum. :güldüm
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Ara 2007 #1,157 halısahadan yeni geldim ve çok yorgunum!!! yaşlandıkmı ne?
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 Ara 2007 #1,158 başım çatlıyooooooooooooooooooooooooooooooooo hafalanoldum
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 10 Ara 2007 #1,159 ÇİĞDEM ' Alıntı: Temizliğe başladığım için bol bol yorgunluk. Temizliğe yardıma gelmek isteyen olursa memnun olurum. :güldüm Genişletmek için tıkla ... Bayram temizliğimi?? deli ' Alıntı: başım çatlıyooooooooooooooooooooooooooooooooo hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hadi yaaa :huhuuhuu hafalanoldum hafalanoldum
ÇİĞDEM ' Alıntı: Temizliğe başladığım için bol bol yorgunluk. Temizliğe yardıma gelmek isteyen olursa memnun olurum. :güldüm Genişletmek için tıkla ... Bayram temizliğimi?? deli ' Alıntı: başım çatlıyooooooooooooooooooooooooooooooooo hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... hafalanoldum hadi yaaa :huhuuhuu hafalanoldum hafalanoldum