başım çatlamıyoooooooooooooooooooooooooo :yale :ihihih :mutlu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 11 Ara 2007 #1,161 başım çatlamıyoooooooooooooooooooooooooo :yale :ihihih :mutlu
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 11 Ara 2007 #1,163 :)sümeyye:) ' Alıntı: hadi yaaa :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... pek bi belli hafalanoldum ohhhh :yale
:)sümeyye:) ' Alıntı: hadi yaaa :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... pek bi belli hafalanoldum ohhhh :yale
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,166 sana nolıy sumeyyem :huhuuhuu heee ben sana dutmuştum hıhhhh
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,167 :dillll sen bana sormadın bende kıskandım
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,168 gerı alayrus :dillll sumeyyem noliy sana :huhuuhuu (amanın amanın kıskanırmıştaaa benım sumeyyemm :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// )
gerı alayrus :dillll sumeyyem noliy sana :huhuuhuu (amanın amanın kıskanırmıştaaa benım sumeyyemm :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// )
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,169 :güldüm hıh şöle deliye nie soruyon o zaten kendi halinde donuyo ancak hem o hiç soruyo mu sana noluyo die
:güldüm hıh şöle deliye nie soruyon o zaten kendi halinde donuyo ancak hem o hiç soruyo mu sana noluyo die
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,170 :)sümeyye:) ' Alıntı: :güldüm hıh şöle deliye nie soruyon o zaten kendi halinde donuyo ancak hem o hiç soruyo mu sana noluyo die Genişletmek için tıkla ... farklı bı bakış acısı 48 derece sağ tarafa yatık bı acıdan mı sordun sumeyyem :huhuuhuu
:)sümeyye:) ' Alıntı: :güldüm hıh şöle deliye nie soruyon o zaten kendi halinde donuyo ancak hem o hiç soruyo mu sana noluyo die Genişletmek için tıkla ... farklı bı bakış acısı 48 derece sağ tarafa yatık bı acıdan mı sordun sumeyyem :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,171 solda işim,iz olmas inş abla ama 48 az gel şunu 68 yapak
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,172 neden kiii gel 41 derece kuzey batı yapalım ne dersun sumeyyem :huhuuhuu
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,174 gelıonmu yanı ynok ynok ynok ynok ynok yuppiiiii ynok ynok ynok ynok :yale :yale
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,175 iyilişeyim belki inş bilmiyom hemende seviniyon yaf biliyon tabi gelemeyceğimi ona seviniyon sen
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,176 anladın sen yafff nslda anladın kı guya ustu kapalı ıma etmıştım :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,177 anlayışlı insanım ya ondan :dillll
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,178 hee çok anlayışlııı maşAllah...
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,179 :ihihih :güller şimdikin nie öle diyon abla işime gelenleri çok güzel anlıyorum ama dimi :dillll
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #1,180 ewet anlayışlısında ondan :: tuuuuuuh tuuuuuhhhhhhhhh tuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşAllah sana