Hamd Alemlerin Rabbi olan Allah a
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #1,584 şimdiye kadar iyiydi, moral az önce alt üst oldu... (sinirli... vs.)
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #1,585 aşkhamalı ' Alıntı: şimdiye kadar iyiydi, moral az önce alt üst oldu... (sinirli... vs.) Genişletmek için tıkla ... o kadar değer veriyosan öyyle insanların laflarına... bence hee de geçç...
aşkhamalı ' Alıntı: şimdiye kadar iyiydi, moral az önce alt üst oldu... (sinirli... vs.) Genişletmek için tıkla ... o kadar değer veriyosan öyyle insanların laflarına... bence hee de geçç...
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #1,586 kıtmir ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: şimdiye kadar iyiydi, moral az önce alt üst oldu... (sinirli... vs.) Genişletmek için tıkla ... o kadar değer veriyosan öyyle insanların laflarına... bence hee de geçç... Genişletmek için tıkla ... haklısın da... alışık bu ithamlara diyorum kendi kendime ama kişilik meselesi hemen parlıyorum sinir oluyorum. katlanamıyorum...
kıtmir ' Alıntı: aşkhamalı ' Alıntı: şimdiye kadar iyiydi, moral az önce alt üst oldu... (sinirli... vs.) Genişletmek için tıkla ... o kadar değer veriyosan öyyle insanların laflarına... bence hee de geçç... Genişletmek için tıkla ... haklısın da... alışık bu ithamlara diyorum kendi kendime ama kişilik meselesi hemen parlıyorum sinir oluyorum. katlanamıyorum...
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2008 #1,598 hadi ben kendime kızıyorum nedenim var ama sen niye kendini sıkıyorun sonra nefes alamıyacaksın