ben daha öskürüklüyüm... :üzgünüm
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,042 NeZnam ' Alıntı: pulcet ' Alıntı: Elhamdulillah çok şükür..... Sevgili kadim !! dostum ilDe...çok çok geçmiş olsun :gül ..Rabbim şifa versin.... Genişletmek için tıkla ... bana yokmu dua :üzgünüm hem ben ondan daha bronşitim hemde daha gençliğinin baharında :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Rabbim sana ve hasta olan Tüm müminlere Şifa vermesi Dİlekleriyle...:gül
NeZnam ' Alıntı: pulcet ' Alıntı: Elhamdulillah çok şükür..... Sevgili kadim !! dostum ilDe...çok çok geçmiş olsun :gül ..Rabbim şifa versin.... Genişletmek için tıkla ... bana yokmu dua :üzgünüm hem ben ondan daha bronşitim hemde daha gençliğinin baharında :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Rabbim sana ve hasta olan Tüm müminlere Şifa vermesi Dİlekleriyle...:gül
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,044 benim anlamadığım neden birbirinize üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz....:huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,045 pulcet ' Alıntı: benim anlamadığım neden birbirinize üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz....:huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... sen anlamazsın :şaplak NeZnam ' Alıntı: ben bebeklikten beri bronşitim :bebişko Genişletmek için tıkla ... benimki doğuştan :emzik
pulcet ' Alıntı: benim anlamadığım neden birbirinize üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz....:huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... sen anlamazsın :şaplak NeZnam ' Alıntı: ben bebeklikten beri bronşitim :bebişko Genişletmek için tıkla ... benimki doğuştan :emzik
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,046 Çaktırmadan gene tokadı attın ilDe ahim.... helal olsun :üzgünüm ..... bu sizin kapışmanın sonuna geliyoruz yavaş yavaş galiba...:muhaha
Çaktırmadan gene tokadı attın ilDe ahim.... helal olsun :üzgünüm ..... bu sizin kapışmanın sonuna geliyoruz yavaş yavaş galiba...:muhaha
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 1 Nis 2008 #2,047 NeZnam ' Alıntı: ben bebeklikten beri bronşitim :bebişko Genişletmek için tıkla ... benimki doğuştan :emzik :cimcime1 hı hı eminim öyledir :cimcime1
NeZnam ' Alıntı: ben bebeklikten beri bronşitim :bebişko Genişletmek için tıkla ... benimki doğuştan :emzik :cimcime1 hı hı eminim öyledir :cimcime1
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,048 evet... öyle ... hatta doğduktan 5 saat sonra havale bilem geçirmişim :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 1 Nis 2008 #2,049 fuffffffffffffffff ben gecırmedım ne olacsak sımdı,ama olsun ben daha hastayım sen daha guclusun dayanırsın ben dayanamam
fuffffffffffffffff ben gecırmedım ne olacsak sımdı,ama olsun ben daha hastayım sen daha guclusun dayanırsın ben dayanamam
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Nis 2008 #2,050 nıt en çokben dayanırım ben doğunca havale geçirmişim nolcek :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Nis 2008 #2,051 deli ' Alıntı: bende bronşitim... sana katılabilirim :üzgünüm deniz manzaralı lüküs bir mezarlaığa gömersiniz artık şu deli kardeşinizi :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu
deli ' Alıntı: bende bronşitim... sana katılabilirim :üzgünüm deniz manzaralı lüküs bir mezarlaığa gömersiniz artık şu deli kardeşinizi :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,052 bu havale yi nerey geçtiniz :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Nis 2008 #2,053 GEÇMEDİK... AMA AZ DAHA GEÇECEKTİK :huhuuhuu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Nis 2008 #2,055 EE BEN HAVALE DE GEÇİRMEDİM BRONŞİTDE OLMADIM SADACE ÖKDÜRÜKTEN CİĞERLERİM MİKROP LA DOLMUŞTU OKADARCIK :hahahaa :hahahaa
EE BEN HAVALE DE GEÇİRMEDİM BRONŞİTDE OLMADIM SADACE ÖKDÜRÜKTEN CİĞERLERİM MİKROP LA DOLMUŞTU OKADARCIK :hahahaa :hahahaa
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Nis 2008 #2,058 neden diye sorarak :huhuuhuu