Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Gününü Bir Kelimeyle Anlat

H Çevrimdışı

Habibullah

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
halid kardes kusura bakma kelimeler yetmiyor bugun :)

Bugun Cuma idi muminlerin bayrami ama ne bayram haa sorma gitsin!! Kafirlerin,siyonistlerin ezmedigi musluman topragi kalmamis oyle yada boyle bir suru sefalet,kepazelik,igrenclik,yasanmasina ragmen sesini ancak kendi malina zarar geldigi zaman kendi kendine bagiran tiplerin seslerinin cikmadigi bir hal almis,,,
Halbuki oylemi sizce bugun acaba kac cocuk yemek yiyemedi,kac mumineye tecavuz edildi,kac mumin erkege hapishanelerde iskence yapildi bende dahil olmak uzere cogumuz bilmiyoruz malesef.
Ama bugun bir cok insan aldigi yeni elbiseyi ,cantayi,ayakkabiyi,arabayi,arsayi evi,televizyonu,yazligi,restaurantdaki yemegi,geceyi gecirdigi luks oteli.avrupa turunu,amerika seyahatini,anlatip yarinlarda daha neler yapabilecegini anlatmaya calisiyor,ve isinn en ilginc tarafi
Yukaridaki durumu zorda olan insanlarin durumu bir sekilde konusmalara yansidiginda vahhhh,tuhhh,sesleri ortaligi sariyor ne kadar igrenc ve yapmacik..
Daha cok sey yazardim ama halid kardes e rtuk ceza verirdiJ
Velhasilikelam berbat bir gundu
Gorup seyretmek,duyup gecmek.kipirdamadan,duygusuzca,vicdansizca davranmak!!!!! gercekten hakikaten cokkk zor gunlerrr bizleri bekliyor ….
 
A Çevrimdışı

Askalani

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
düşünüyorum
yapmam gereken ne?
yaptığım aşırılık mı olması gereken mi?
Alim olan Allahdan hayırlı ilim istiyorum:(
 
Üst Ana Sayfa Alt