bir kar yağar lapa lapa :)
Çevrimdışı laylay İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 Mar 2011 #2,862 bursada durdu ya...şükür...erimeye bile yz tuttu....ama bundan sonrası kötü bir ayaz falan eserse..yandığımızın resmidir
bursada durdu ya...şükür...erimeye bile yz tuttu....ama bundan sonrası kötü bir ayaz falan eserse..yandığımızın resmidir
Çevrimdışı Hafsa binti Ömer Aktif Üye İslam-TR Üyesi 10 Mar 2011 #2,865 humble' Alıntı: bursada durdu ya...şükür...erimeye bile yz tuttu....ama bundan sonrası kötü bir ayaz falan eserse..yandığımızın resmidir Genişletmek için tıkla ... sizde erimeye başladı ..biz daha bugün buluştuk..çok güzel yağıyor ..
humble' Alıntı: bursada durdu ya...şükür...erimeye bile yz tuttu....ama bundan sonrası kötü bir ayaz falan eserse..yandığımızın resmidir Genişletmek için tıkla ... sizde erimeye başladı ..biz daha bugün buluştuk..çok güzel yağıyor ..
A Çevrimdışı Askalani Aktif Üye İslam-TR Üyesi 17 Mar 2011 #2,866 "Kalbimi alıp uzaklara gitmek istiyorum.."
E Çevrimdışı Ebu Katade Misafir 25 Mar 2011 #2,868 lafahre' Alıntı: boş Genişletmek için tıkla ... güzeldi
Çevrimdışı laylay İslam-tr Sakini Site Emektarı 25 Mar 2011 #2,870 enteresan..olduğu kadar..içi boş bir gündü
L Çevrimdışı lafahre Üye İslam-TR Üyesi 30 Mar 2011 #2,874 keyifli ayrıca bu site bi harika aradığım herşey fazlasıyla mevcut Allah razı olsun)
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 15 Nis 2011 #2,876 şuan itibari ile, kötü çok kötü çok çok kötü ama inşAllah iyi olacak! birtat abi bir reçete yazsa da o da yok.
şuan itibari ile, kötü çok kötü çok çok kötü ama inşAllah iyi olacak! birtat abi bir reçete yazsa da o da yok.
E Çevrimdışı ebugarip Yeni Üye İslam-TR Üyesi 27 Nis 2011 #2,878 MuSaB BiN uMeYR' Alıntı: gun guzel elhamdulillah.......... ama birisi beni zorluyor , gunumu bozmak icin......... biliyor ki benim gunum bozulursa , onun ki de bozulmak zorun da hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla ... Allah için bugün ne yapmalı ona nasıl yaklaşmalıyız?Allahım günümüzün boşa geçmesine izin verme, sana yaklaştıran bir ameli bize kolaylaştır.
MuSaB BiN uMeYR' Alıntı: gun guzel elhamdulillah.......... ama birisi beni zorluyor , gunumu bozmak icin......... biliyor ki benim gunum bozulursa , onun ki de bozulmak zorun da hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla ... Allah için bugün ne yapmalı ona nasıl yaklaşmalıyız?Allahım günümüzün boşa geçmesine izin verme, sana yaklaştıran bir ameli bize kolaylaştır.