idare eder
A Çevrimdışı ahfa Yeni Üye İslam-TR Üyesi 31 May 2011 #2,883 Sükunetinin altında umut barındıran bir gün...
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 1 Haz 2011 #2,887 samanpan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... mendil verim mi : )
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 1 Haz 2011 #2,889 samanpan' Alıntı: çarşaf yok mu Genişletmek için tıkla ... lütfen siyaseti karıştırmayalım : ))
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 1 Haz 2011 #2,890 herkes mi espri yapar arkadaş yaa . kaldı ki ben de burdayım yani olmasam tmm da
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 1 Haz 2011 #2,891 samanpan' Alıntı: herkes mi espri yapar arkadaş yaa . kaldı ki ben de burdayım yani olmasam tmm da Genişletmek için tıkla ... anı yaşa bize takıl sen de : ))
samanpan' Alıntı: herkes mi espri yapar arkadaş yaa . kaldı ki ben de burdayım yani olmasam tmm da Genişletmek için tıkla ... anı yaşa bize takıl sen de : ))
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 1 Haz 2011 #2,893 samanpan' Alıntı: morelim düzelir mi dersin Genişletmek için tıkla ... düzelmesin ne olacak bi günde böyle ol : ))
samanpan' Alıntı: morelim düzelir mi dersin Genişletmek için tıkla ... düzelmesin ne olacak bi günde böyle ol : ))
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 1 Haz 2011 #2,895 samanpan' Alıntı: bi günde mutlu olsak ya Genişletmek için tıkla ... üzülmezsen mutlulugun tadını nasıl anlarsın ... vay beee amma güzel dedim. birtat abi görseydi bunu anlarmıydı acaba malum saat : )
samanpan' Alıntı: bi günde mutlu olsak ya Genişletmek için tıkla ... üzülmezsen mutlulugun tadını nasıl anlarsın ... vay beee amma güzel dedim. birtat abi görseydi bunu anlarmıydı acaba malum saat : )
Çevrimdışı Hafsa binti Ömer Aktif Üye İslam-TR Üyesi 1 Haz 2011 #2,896 !sLaM4eVeR' Alıntı: üzülmezsen mutlulugun tadını nasıl anlarsın ... vay beee amma güzel dedim. birtat abi görseydi bunu anlarmıydı acaba malum saat : ) Genişletmek için tıkla ... gerçekten güzel söylemişsin ...
!sLaM4eVeR' Alıntı: üzülmezsen mutlulugun tadını nasıl anlarsın ... vay beee amma güzel dedim. birtat abi görseydi bunu anlarmıydı acaba malum saat : ) Genişletmek için tıkla ... gerçekten güzel söylemişsin ...
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Haz 2011 #2,897 sıcak,sıkıcı,berbat...ve bitmiyo gün...
R Çevrimdışı Rahime_06 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 6 Haz 2011 #2,899 ben hiçbir gemiyi kaçırmadım,onlar hep eksik gittiler... çok güzel bir söz..aldım bunu..tşk..
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 7 Haz 2011 #2,900 ben hiçbir gemiyi kaçırmadım,onlar hep eksik gittiler... Genişletmek için tıkla ... narsist yapılanma
ben hiçbir gemiyi kaçırmadım,onlar hep eksik gittiler... Genişletmek için tıkla ... narsist yapılanma