ya abi bu resmi nerden buldun bende bi resim arıyom ama bulamıyorum
E Çevrimdışı Eski haberci Üyeliği İptal Edildi Banned 9 Haz 2011 #2,921 ya abi bu resmi nerden buldun bende bi resim arıyom ama bulamıyorum
E Çevrimdışı Eski haberci Üyeliği İptal Edildi Banned 9 Haz 2011 #2,923 samanpan' Alıntı: al bunu kullan ben kendime başka resim koyarım Genişletmek için tıkla ... bu çok kızgın bizi döver möver haberci olarak olmaz vesselam
samanpan' Alıntı: al bunu kullan ben kendime başka resim koyarım Genişletmek için tıkla ... bu çok kızgın bizi döver möver haberci olarak olmaz vesselam
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2011 #2,924 kıyamet kopuyo burda.inanılmaz dolu yagıyo...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 10 Haz 2011 #2,925 uzaktan görüyorum o tarafları demin namazdayken kara bulutlar vardı çok. gelir buraya da birazdan sanırım.
uzaktan görüyorum o tarafları demin namazdayken kara bulutlar vardı çok. gelir buraya da birazdan sanırım.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 10 Haz 2011 #2,927 arada sen varsın gerçi abi ama rüzgar acaip bence yağar bi kaç saate kalmaz.
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2011 #2,928 duruldu ama henüz kara bulutlar dagılmadı...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 10 Haz 2011 #2,929 yağmadı yağmadı tam şimdi işten çıkacaz başladı sağanak rahmet çok şanslıyımdır bu konuda paratoner gibi çekiyom yağmuru şimşeği
yağmadı yağmadı tam şimdi işten çıkacaz başladı sağanak rahmet çok şanslıyımdır bu konuda paratoner gibi çekiyom yağmuru şimşeği
A Çevrimdışı Askalani Aktif Üye İslam-TR Üyesi 10 Haz 2011 #2,930 tık tık tık kim o öcüü sen ne güzelsin ankara gücü iğrenç espriler yapasım var
E Çevrimdışı Eski haberci Üyeliği İptal Edildi Banned 10 Haz 2011 #2,931 Askalani' Alıntı: tık tık tık kim o öcüü sen ne güzelsin ankara gücü iğrenç espriler yapasım var Genişletmek için tıkla ... devamını da getir iğrenç ama süper
Askalani' Alıntı: tık tık tık kim o öcüü sen ne güzelsin ankara gücü iğrenç espriler yapasım var Genişletmek için tıkla ... devamını da getir iğrenç ama süper
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Haz 2011 #2,932 Askalani' Alıntı: tık tık tık kim o öcüü sen ne güzelsin ankara gücü iğrenç espriler yapasım var Genişletmek için tıkla ... biz kaldırabilr miyiz bilmiyorumgün boyu iğrenç esprilere sabretmek zorunda kaldım...
Askalani' Alıntı: tık tık tık kim o öcüü sen ne güzelsin ankara gücü iğrenç espriler yapasım var Genişletmek için tıkla ... biz kaldırabilr miyiz bilmiyorumgün boyu iğrenç esprilere sabretmek zorunda kaldım...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 11 Haz 2011 #2,933 Sevgili yağmur, Ankarayı bu kadar çok seviyorsan git konuş bence...
E Çevrimdışı Eski haberci Üyeliği İptal Edildi Banned 12 Haz 2011 #2,935 abi kızacaksınız ama neden açtınız
E Çevrimdışı Eski haberci Üyeliği İptal Edildi Banned 12 Haz 2011 #2,937 avatarıınız süper duru sanki süper dayakcı
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 12 Haz 2011 #2,938 benim yerimde olsaydın haberci, benim yerimde olmak istemezdin
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Haz 2011 #2,940 güzel bi gün olabilirdi ama olduğunu söyleyemem...