cok dertliyim....
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Haz 2011 #2,942 samanpan' Alıntı: Sevgili yağmur, Ankarayı bu kadar çok seviyorsan git konuş bence... Genişletmek için tıkla ... bu kötü halimle beni güldürdün abi... Allahda seni güldürsün, seni sevsin ve sevindirsin... dünyadada ahirettede iyilikler versin. Amin.
samanpan' Alıntı: Sevgili yağmur, Ankarayı bu kadar çok seviyorsan git konuş bence... Genişletmek için tıkla ... bu kötü halimle beni güldürdün abi... Allahda seni güldürsün, seni sevsin ve sevindirsin... dünyadada ahirettede iyilikler versin. Amin.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 13 Haz 2011 #2,944 Enfal.571' Alıntı: bu kötü halimle beni güldürdün abi... Allahda seni güldürsün, seni sevsin ve sevindirsin... dünyadada ahirettede iyilikler versin. Amin. Genişletmek için tıkla ... Allah seni de sevsin kardeşim. dualarımdasın inş.
Enfal.571' Alıntı: bu kötü halimle beni güldürdün abi... Allahda seni güldürsün, seni sevsin ve sevindirsin... dünyadada ahirettede iyilikler versin. Amin. Genişletmek için tıkla ... Allah seni de sevsin kardeşim. dualarımdasın inş.
E Çevrimdışı Eski haberci Üyeliği İptal Edildi Banned 14 Haz 2011 #2,947 dünya düzmüş aman çok hızlı koşmayın sonra mazALLAH dünyadan aşağı düşü vereceksiniz
Çevrimdışı selsebil İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Haz 2011 #2,948 sanırım dünya bugün benim için dönüyo...
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 Haz 2011 #2,949 Dün´üme, Bugün´üme, Yarin`ima ELHAMDULILLAH!
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 18 Haz 2011 #2,952 Bilsin ki insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur.... Necm Suresi:39 Buda benden Yuvarlanan taş yosun tutmaz
Bilsin ki insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur.... Necm Suresi:39 Buda benden Yuvarlanan taş yosun tutmaz
Çevrimdışı La Yezal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 18 Haz 2011 #2,953 humble' Alıntı: çalış çalış nereye kadar ... Genişletmek için tıkla ... Sorma. .
H Çevrimdışı Habibullah İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Haz 2011 #2,956 samanpan' Alıntı: kötü.... Genişletmek için tıkla ... hayırdır ahim
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 20 Haz 2011 #2,957 samanpan' Alıntı: kötü.... Genişletmek için tıkla ... piskolojik destek verebilirim ahi
Çevrimdışı DAVA İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Haz 2011 #2,958 eL_Muhacir' Alıntı: piskolojik destek verebilirim ahi Genişletmek için tıkla ...