"Otizme yatkınlığı var mı diye" hangi bebeği önceden test etmişler ki 'ay yatkılığı varmış, bu aşı olmasın' diye aşıdan alıkoymuşlar?
veya
"en yeni doğan aşısından yola çıkarak, hangi bebeğe herhangi bir test uygulayıp, ardınca diğer tüm aşılar yapılmış?" diye sorarım; insanın doğal süte, yumurtaya bile alerjisi olabiliyor da, şu aşının içine koydukları zehirli kanserojen olduğu bilinen, civa gibi bileşenler anam hiçbir şey yapmıyor 3-4 bin gramlık bebeğe... tamamen güvenli ?! Analarının sütü gibi helal; okuyun içerikleri anam, "yeni doğana anne sütü dışında su bile vermeyin" diyenlerin tertemiz gördükleri aşı prospektüslerini muhakkak okuyun ) henüz duymayan varsa: aşıların insan, maymun ve domuz hücreleri barındırıyor olmasını da bir müslüman olarak kaldırabilecek mi, merakla bekliyorum )
ardınca sapasağlamken aşı sonrası "ah yavrum, otizm olmuş; buyrun 'ömür boyu' kullanacağı ilaçları" denilen çocuklar, neden kimi doktorların "aşı detoks programları ile iyileştirme göstermiş; hani genetikti, ömür boyuydu" diye yine sorarım ))
Yaw diyorum ya Ayşe abla teshis koyabilmek icin calismalar yapiliyormus diye. Yani test gibi bir sey uzerinde calismalar yapiliyormuş. Yani yatkinlik da iste gen faktoru aile de var mi anne hamileyken ne tur beslendi gibi, otizimli bi doktor vardi oytun soyadini unuttum. Soda tuzlu ayran bi suru market yiyeceginin otizme sebep olduguna dair kanitlar varmiş. Icilmemesi gerektiğini söylüyor mesela.
Yeni doğana yapilacak bir test ile tespit edilebilmesi gibi. Ne bilim doktor değilim ki.
Adamlar bulmaya çalışıyo iste biz yaziyoruz
Ama savunulan kisiye ozel tedavinin yapilmasi gerektiği. Nedenini tespit edip ona göre tedavi vs.
aşı prospektüsleri detayli sekilde pdf olarak indirilebiliyor indirip bakabilir herkes google sağolsun.
Aşı detoksu nedir nasil yapilir bilemiyorum acikcasi ama otizim tek kalıp bir sey değil biri suru cesiti alt turleri var. Gecici otizm ya da rahatsizligi da var hepsi ayri. Kismi iyilesmeler varmiş ama
Hangi otizim cesitine ne yapildi hangisinde faydali oldu hangisin de ise yaramadi nerden bilebiliriz. Agir otizimliler de durum ne olmuş mesela
Bu arada şu dr lawrence cocuk doktoru olan abinin asi karsitligi çürütüldü Ayse abla, yabanci kaynaklarda bloglar da bi suru yazı vardi
O konusmasindaki her bolum uzerine onkolog bir doktor öncülüğünde bir grup doktor detayli sekil de anlatmıştı bir suru kaynakla.
Bir de yahudi ortodoks bir hahamla o da asi karsiti bi durumlari filan vardi.ama daha sonra o grubun sonradan 3 gun icinde kizamik asisi yaptirdigi tespit edilmiş.
Karisik o biraz cok hatirlamiyorum zaten Gugulayabilir illa cikar bi yerlerden.
Daha evvel dedigim gibi musluman emin oldugum guvendigim doktorlara sorarim 3 ü ayni fikirdeyse tamamdir benim icin. Doktor degilim genetikci degilim viruscu degilim kimyaci degilim vs ben nerden bileyim işin ehli olan tamamdir nazarimda.
Net kirliligi çok olan bi zamanda bu tur videolara guvenemiyorum ben.
Ama bu beni bağlar tabi.
Asi karsiti olan olur olmayan olmaz
Ya zaten herkesin elinin altinda gugul var herkes kendi arastirmasini kendisi yapiyor- ki o kadar gundem de olan bir durum.
Biri twit atsa 2bin yorum goruyorsun en az ve hepsi asi uzmani hepsi arastirmayi öneriyor.
Velhasil Ayse abla,
Sabah ise zar zor uyanip gidiyom
Ekmegimin pesindeyim.
Benim kapasitem bu kadar valla
vaktim yok, uykum çok.