İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem bu konuda biz geliştik mi ya
Nasaya filan mi gidicek vatandaş acaba
Haberin detayini da bilmiyorum salliyorum oyle.
Bizden biri gitseydi de nasaya sızsaydı.
sen git basvur aşağı bakmazsin olur biter
Yutup da "sokak röportajında uzay tartismasi" diye bir baslik var. Ensonhaber kanalinda.
Bir abi ile bi abla uzaya gidildi mi gidilmedi diye tartisiyor gercekten cok iyi
Forum kaidelerince sansure takildigindan link atamiyorum gerci abla kapali ama neyse.
Yutup da "sokak röportajında uzay tartismasi" diye bir baslik var. Ensonhaber kanalinda.
Bir abi ile bi abla uzaya gidildi mi gidilmedi diye tartisiyor gercekten cok iyi
Forum kaidelerince sansure takildigindan link atamiyorum gerci abla kapali ama neyse.
The Muslim social commentator, Wajahat Ali, recently (June 23, 2023) penned an op-ed in the New York Times entitled, We Muslims Used to Be the Culture War Scapegoats. Why Are Some of Us Joining the L.G.B.T.Q. Pile-On? The essence of his essay, as the title suggests, is that American Muslims...