Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haberin Olsun

İmam Malik Çevrimdışı

İmam Malik

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selcuk uni de ogretim uyesi Huseyin Gökalp

10 kasimda
Yukardaki tiviti atti diye bir grup ulkucu ogrenci o tivitten dolayi uniyi basti.
Sol medyada huseyin gokalpi hedef gosterdi tabi bu arada arada ataturk dusmani diye
Ama huseyin gokalp geri adim atmadi

Hala devam ediyor bu su an
Basta Ulkuculer de iste milleyetcilik damarlariyla kufur edip dururyor

Zaten oeada okuyan @mübahis kardeşin haber vernesine göre İslamcı olan öğrenciler, Hüseyin hocaya arka çıkmış. Hatta çok büyümesede kavga çıkmış...
Zaten Konyada da arka çıkan olmasaydı tamamen ölmüşüz derdim
 
Pangea Çevrimdışı

Pangea

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ben üşenmedim o twitin altındaki pek çok yorumu şikayet ettim. Almanyada twitter şikayetleri daha kurumsal olarak değerlendiriliyor artık. Mahkemeye gitmiyor ama paylaşımların internet kullanma yasasına uygunluğu twitter tarafından denetlenmek zorunda. Yani kullanım koşullarımıza uygun olmayan içerik tesbit edemedik diyio yırtamıyorlar. Önceki bir şikayetimde önce uygunsuz bir şey göremedik cevabı gelmişti sonradan gerekeni yaptık teşekkürler diye bildirim geldi. Bence en azından şikayet edildiğini izleme altında olduklarını bilmek insanları daha özenli davranmaya itecektir.
 
Pangea Çevrimdışı

Pangea

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
saka maka kadinin son durumu ne olmus, merak ettim.
Beyni patlamıştır merkez kaç kuvveti yüzünden. Panayırlarda şu salıncaklar olur ya ona gece izinsiz olarak binip (inip makinayı durduramadığı için) sabaha kadar sallanıp ölen birinin haberini duymuştum önceden.
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
bunda helikopteri süren ahmaklar heralde farketmistir, 20 dakika zaman icinde bayildigini varsayarsak ölmemis de olabilir. Diger örnek en az 3 saat sürmüs olabilir.
 
Pangea Çevrimdışı

Pangea

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bunda helikopteri süren ahmaklar heralde farketmistir, 20 dakika zaman icinde bayildigini varsayarsak ölmemis de olabilir. Diger örnek en az 3 saat sürmüs olabilir.
Ama biri zaten kurtarılmaya muhtaç bir yaşlı kadın diğeri haylazlık peşinde bir (veya birkaç emin değilim) genç. Bundan öte, dönmeyi nasıl durduracaklar? İniş yapsa yine kadın bir yerlere çarparak duracak, sürmeye devam etse dönmeye devam edecek. Allah sonumuzu hayır etsin.
 
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
Tekrar deniyeyim

20211123_174510.jpg
 
kâtib Çevrimdışı

kâtib

لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ
İslam-TR Üyesi
Elinde örtü olan başörtüsü çıkarılmış kız değil mi?
Utandığına göre maalesef...ALLAH(C.C.) onların başlarına Müslüman erkekleri göndersin bakalım aynısını yapabiliyorlar mı yoksa kızlara bulaşmak mı kolay? Gerçi ALLAH(C.C.) göndereceğini göndermiş ne tür tuhaf hastalık, mutasyon varsa Hindistan'da çıkıyor. Bir aralar bir adam vardı ikiz erkek kardeşini doğurmuş, yani doğduğundan beri kardeşini hamile bir kadın gibi karnında taşıyor ve kardeşi de fetüs hâlinde hiç büyümemiş. Ameliyat olup fetüs çıkarıldıktan sonra da kardeşinin 36 yıllık süreçte tırnak ve saçlarının uzadığı görülmüş.
 
Son düzenleme:
Hutve Çevrimdışı

Hutve

Cihadın farz oldğu yerde gözyaşı dğl ter dkmk grkr
İslam-TR Üyesi
Rabbim (cc) tüm Müslüman kardeşlerime yardım etsin.

Kızın videosunu paylaşmak ne kadar doğru?
Sonuçta başı açık ve belki kendiside istemezdi başkalarının saçlarını görmesini..

İnşaAllah kendimi ifade edebilmişimdir.

Bizim oturmamız ne kadar doğruysa, paylaşılmasıda o kadar doğru. Saçı gözükmemesi için buzlanabilirdi ama saçından önce içine düştüğümüz zillet konuşulması lazım.
 
Üst Ana Sayfa Alt