Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de sunnah.com benzeri bir hadis Sitesi arıyorum Türkçe kaynak araştırması için. Şimdiye kadar ihtiyaç olmamıştı İngilizce kullandığım için ve Türkçe böyle bir derleme bulamadığım için hayrete düştüm. Bilen varsa lütfen link atsın.
Ben de sunnah.com benzeri bir hadis Sitesi arıyorum Türkçe kaynak araştırması için. Şimdiye kadar ihtiyaç olmamıştı İngilizce kullandığım için ve Türkçe böyle bir derleme bulamadığım için hayrete düştüm. Bilen varsa lütfen link atsın.
Bildiğim bir site var ama reklamını da yapmak istemiyorum çünkü aynı zamanda sitede Hakikât Kitabevi'nin kitapları vs. de var, ama sizin dediğiniz gibi hadis arayabiliyorsunuz Türkçe-Arapça olarak. Hadisler dışında bir şey okumayın bence. Arapça Türkçe
Bildiğim bir site var ama reklamını da yapmak istemiyorum çünkü aynı zamanda sitede Hakikât Kitabevi'nin kitapları vs. de var, ama sizin dediğiniz gibi hadis arayabiliyorsunuz Türkçe-Arapça olarak. Hadisler dışında bir şey okumayın bence. Arapça Türkçe
Archive de aradın hadis kitapları vardır belki ama Türkçe ne kadar güvenli bilmem çeviri amaçlı ama arapça istersen arattır bulursun belki mesala ebu Hanife nin müsnedini arapça istersen arattır belki çıkar PDF ama
Bu forumu yeni keşfettim, çok harikaymış. Yeni mekanımı buldum.
Ayrıca hadis sitesi değil ama hadislerde çelişki aramanın doğru olmadığını anlatan bir site önerebilirim:
Bu forumu yeni keşfettim, çok harikaymış. Yeni mekanımı buldum.
Ayrıca hadis sitesi değil ama hadislerde çelişki aramanın doğru olmadığını anlatan bir site önerebilirim:
Şu gönderdiğin link o kadar çöp ki. Hata veya cahiliyetle değil kasti olarak islami çerçevede gözüküp hadis ilmini itibarsızlaştırma adına hazırlanmış bir Metin. Sen bu siteyi öneriyorsan senden de şüphe ederim.