Selamun aleykum hak yayınlarından kitap alacam sakınca olurmu ?
M Çevrimdışı Müfteri Pezdevi ÜYE Banned 8 Tem 2020 #1 Selamun aleykum hak yayınlarından kitap alacam sakınca olurmu ?
M Çevrimdışı Müfteri Pezdevi ÜYE Banned 8 Tem 2020 #3 Zerkavi38' Alıntı: Aleykum selam harici olabilirsin Allahu alem Genişletmek için tıkla ... harici olmamak için kimleri okumak lazım ben muhammed bin abdulvehhabın kitabındada tekfir buldum ama harici demiyorum
Zerkavi38' Alıntı: Aleykum selam harici olabilirsin Allahu alem Genişletmek için tıkla ... harici olmamak için kimleri okumak lazım ben muhammed bin abdulvehhabın kitabındada tekfir buldum ama harici demiyorum
Çevrimdışı Zerkavi38 Üye İslam-TR Üyesi 8 Tem 2020 #5 ELislam' Alıntı: harici olmamak için kimleri okumak lazım ben muhammed bin abdulvehhabın kitabındada tekfir buldum ama harici demiyorum Genişletmek için tıkla ... Tekfir hakkında bir kitap mi okumak istiyorsun Tarik ebu Abdullah Tekfirin Hakikati
ELislam' Alıntı: harici olmamak için kimleri okumak lazım ben muhammed bin abdulvehhabın kitabındada tekfir buldum ama harici demiyorum Genişletmek için tıkla ... Tekfir hakkında bir kitap mi okumak istiyorsun Tarik ebu Abdullah Tekfirin Hakikati