Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Halep’te 5 Türk şehid oldu

E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
[TD="align: left"]

'Esad'ın adamlarından bir kaçının kellesini alıp şehit olmam lazım. Allah yolunda cihat edemezsem bunun cevabını ahirette veremem' diyordu.
Sayın Misafir sizden alıntıladığım haberin içerisinde ŞEHİD Kardeşim ne diyor..Ben Bunun CEVABINI nasıl veririm..bunu iyi algıla ve derin derin bir daha düşün derim..

Şehide Filiz Çevrimdışı

Şehide Filiz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Elhamdulillah..Ahmed abim bize müjde verip gitti...şehadetleri mübarek olsun...bu yolda samimi olanlara Allah svt veriyor..Yarışanlar bunun için yarışsın..şu dört günde inanınki imanımız kat ve kat arttı..Bu şehidler kendilerini ilgilendirmeyen konulara girmezlerdi..ve çokça Allah'ı zikrederlerdi..haramlardan gereğince kaçınırlardı..Allah yolunda kafirin kulağından ,elinden ve dilinden korkmazlardı!!! Ben Ahmed abime şahidim..Kalbini Allah svt bilir...Rabbim şehadetlerini kabul etsin....şehid olmak isteyenler salih amel işlesin...müslümanların başarısızlıklarının sebebi zati sebepleridir..masiyetlerden elimizden geldiği kadarıyla uzak kalalımki kazananlardan olalım inşh

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Rabbim şehadetini kabul etsin. beni 2010 ona götürdü... Rabbim artık şu toprağın güllerini yeşert... kardeşlerimizin kanlarını yerden sancağı yükselterek izzetlerndir...kafirleri kahreyle...

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Rabbim şehadetini kabul etsin. beni 2010 ona götürdü... Rabbim artık şu toprağın güllerini yeşert... kardeşlerimizin kanlarını yerden sancağı yükselterek izzetlerndir...kafirleri kahreyle...

iste 2010 da benim akhilerimin şehid edildiği haberin linki.(( yakınlarını çok iyi anlıyorum... Kardeşlerim Allah sabır versin

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Kahrolsun o hendeğin sahipleri!
Tutuşturulmuş o ateşin.
Hani, onlar (keyifle) o (ateşi) seyretmişlerdi,
Mü'minlere yaptıklarını seyretmekteydiler.
Onlardan sadece, Aziz ve Hamid olan Allah’a iman ettikleri için intikam alıyorlar.
Göklerin ve yerin hakimiyeti kendisinin olan... Her şeye şahid olan Allah’a..

Her oturumda cihad'dan bahseden ama nedense suriye için orada Müslümanlar birbirini öldürüyor , onlar amerika ve israile hizmet ediyor , sonunda amerikanın işine gelecek gibi basiretsiz , Mü'min bir kula yakışmayan sözler ... kardeşlerin şehadetinden dolayı hüznü sevincine galip gelenler gibi içerisnde imanın oturmadığı ve Kur'an daki ibretlik kıssalardan da birşey anlamayanlara Buruc Suresi tokat gibi elhamdulillah , bilen bilir ateşe atılan o ashab'dan geriye kimse kalmamıştır . ve sonucunda zafer olamamıştır ne oldu onlara yazıkmı oldular boşu boşunamı öldüler , zulme uğradılar.... hâşâ ... wallahi bu dava .. bu yol çetin bu davanın ammar bin yasiri olmak , Sumeyyesi olmak isteyenler sonucun nasıl olacağına değil :

Size ne oluyor ki Allah yolunda ve çaresizlik içinde bırakılan:
"Ey büyük Rabbimiz! Ahalisi zalim olan şu memleketten bizi kurtarıp çıkar.
Tarafından bir sahip gönder, katından bir yardımcı yolla!" diye yalvarıp yakaran bir kısım erkekler,
kadınlar ve çocuklar uğrunda düşmanla çarpışmıyorsunuz?

şimdi dileyen kardeşlerimi kınar dileyende imrenir , Rabb'imiz hiçbir gölgelin olmadığı o yakıcı günde Rahman'ın gölgesi altında bizi buluştursun

Allahumme Amin ..

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Kahrolsun o hendeğin sahipleri!
Tutuşturulmuş o ateşin.
Hani, onlar (keyifle) o (ateşi) seyretmişlerdi,
Mü'minlere yaptıklarını seyretmekteydiler.
Onlardan sadece, Aziz ve Hamid olan Allah’a iman ettikleri için intikam alıyorlar.
Göklerin ve yerin hakimiyeti kendisinin olan... Her şeye şahid olan Allah’a..

Her oturumda cihad'dan bahseden ama nedense suriye için orada Müslümanlar birbirini öldürüyor , onlar amerika ve israile hizmet ediyor , sonunda amerikanın işine gelecek gibi basiretsiz , Mü'min bir kula yakışmayan sözler ... kardeşlerin şehadetinden dolayı hüznü sevincine galip gelenler gibi içerisnde imanın oturmadığı ve Kur'an daki ibretlik kıssalardan da birşey anlamayanlara Buruc Suresi tokat gibi elhamdulillah , bilen bilir ateşe atılan o ashab'dan geriye kimse kalmamıştır . ve sonucunda zafer olamamıştır ne oldu onlara yazıkmı oldular boşu boşunamı öldüler , zulme uğradılar.... hâşâ ... wallahi bu dava .. bu yol çetin bu davanın ammar bin yasiri olmak , Sumeyyesi olmak isteyenler sonucun nasıl olacağına değil :

Size ne oluyor ki Allah yolunda ve çaresizlik içinde bırakılan:
"Ey büyük Rabbimiz! Ahalisi zalim olan şu memleketten bizi kurtarıp çıkar.
Tarafından bir sahip gönder, katından bir yardımcı yolla!" diye yalvarıp yakaran bir kısım erkekler,
kadınlar ve çocuklar uğrunda düşmanla çarpışmıyorsunuz?

şimdi dileyen kardeşlerimi kınar dileyende imrenir , Rabb'imiz hiçbir gölgelin olmadığı o yakıcı günde Rahman'ın gölgesi altında bizi buluştursun

Allahumme Amin ..

amin kardeşim... osman ve yanındaki diğer kardeşlerimiz şehid olduklarında da ileri geri konuşanlar olmuştu.. çok hiddetlenmiştim.. Rabbim sabır versin.. sana kardeş tavsiyesi yazılanları hiç okuma...

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
549860_162578907233230_1401021719_n.jpg

254522_162579500566504_1551369464_n.jpg

320101_162581627232958_1552344008_n.jpg

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
1815_515906898448671_322954253_n.jpg

- - - Updated - - -

TÜRKİYELİ KARDEŞLERİMİZİ ŞEHİD EDEN ŞEREFSİZ KAFİR ESADIN KAFİR ASKERLERİ

599158_515842275121800_1736733303_n.jpg

HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Rize'de minare ustası Hasan Yazıcı'yı telefonla arayan bir kişi, 22 yaşındaki oğlu Burak Yazıcı'nın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a karşı savaşırken şehit düştüğünü söyleyip, telefonu kapattı.
Rize'de minare ustası Hasan Yazıcı'yı telefonla arayan bir kişi, 22 yaşındaki oğlu Burak Yazıcı'nın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a karşı savaşırken şehit düştüğünü söyleyip, telefonu kapattı. Haberin ardından büyük üzüntü yaşanan Yazıcı ailesinin evine taziye ziyaretleri başladı. Yiğitler Köyü'nde yaşayan Hasan Yazıcı'ya saat 15.00 sıralarında telefon geldi. Suriye'den aradığını ve arkadaşı Burak Yazıcı'nın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a karşı savaşırken şehit düştüğünü söyledikten sonra telefonu kapattı. Aldıkları haber üzerine büyük acı yaşayan baba Hasan Yazıcı, oğlunun 3 ay önce yasadışı yoldan Suriye'ye giriş yaptıktan sonra Türkiye'ye döndüğünü belirterek şunları söyledi: "Rize'de polis oğlumu gözaltına aldı. Kaçak yollarla Suriye'ye geçtiği gerekçesiyle bin lira para cezası kesildi. Oğlum burada bir ay kaldıktan sonra evden çıkıp kayıplara karıştı. Gitmeden önce, 'Esad'ın adamlarından bir kaçının kellesini alıp şehit olmam lazım. Allah yolunda cihat edemezsem bunun cevabını ahirette veremem' diyordu. Sınırdan nasıl geçti? Dışişleri ve İçişleri Bakanına sesleniyorum; bu gençler Suriye'ye nasıl geçiyor? Oğlum pasaportsuz nasıl ülke değiştiriyor?" CENAZESİ GETİRİLMEZSE AĞIR EYLEM YAPACAĞIM Oğlunun Suriye'ye nasıl geçtiğini hala anlayamadığını söyleyen Hasan Yazıcı, 'Bu ülkenin sınırı yok mu' Nasıl sınırdan karşıya geçebiliyor? İllegal yollardan sınırı geçmek bu kadar kolay mı? Ben oğlumun cenazesi istiyorum. Cenazesi Türkiye'ye getirilemezse ağır bir eylem yapacağım. Suriye'den arayan kişi oğlumun cenazesinin Esad'ın askerlerinin tarafında kaldığını, ancak kendi ellerindeki askerlerle cenazeleri takas etmeye çalıştıklarını anlattı. Cenazeyi alabilirlerse bize ulaştıracaklarını söyledi? dedi. Oğlunun cesur bir genç olduğunu anlatan Yazıcı, "Oğlum çok iyi bir gençti. Cesaretliydi. Esad'ın tüm ordusunu karşısına alacak kadar cesurdu? diye konuştu. 4 çocuk annesi Tulin Yazıcı'da oğlunun fotoğrafına bakarak gözyaşı döktü. Ailenin evine taziye ziyaretleri başladı.

556774_515383095167718_284440285_n.jpg

Üst Ana Sayfa Alt