Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Hamas hapishanelerinde mücahidlere işkence!

B Çevrimdışı

BirMusluman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
HAMAS nikli kardeş,
Gerçek şu ki meseleleri bilen birisi olsan yazdıklarını dikkate alabilirdik. Ancakmeseleleri bilen birisi olmadıgın, sadece Türkçe kaynaklardan edindiğin bir takım bilgi kırıntılarıyla Hamas'ın bozuk menhecin temize çıkarmaya çalıştıgın ortada. Sordugun sualleri maddeler halinde cevaplıyoruz:

1) Hamas'ı ümmet dısında gören kimdir? Önce sen onun cevabını ver. Çünkü madem soruyorsun sen söyle. Küresel Cihad Hareketi Lideri Dr. Eymen el-Zevahiri'nin Hamas hakkındaki sözleri açıktır. Hamas tekfir edilmiyor, Hamas'ın menhecinin bozuk oldugu ve beşeri bir düzenle hakim oldugu bögeleri yönettiğini söylüyorlar. Bu konuda Hamas'ın açık yayınları var. Hamas'tan çok Hamascılık yapmanın anlamı nedir?

2) Diyelim ki İbni Teymiye camisinde olanlar İsrail'e hiç bir mermi sıkmamış olsunlar. Bu durumda Hamas'ın camideki insanları katletmeye hakkı mı var demek istiyorsun? Kaldı ki bizzat HAMAS resmi sitesinde Cündu Ensarullah Cemaati'yle yaptıları ortak operasyonların haberlerini yayınladılar. Hiç İsrail'e kurşun mu atmışlar dediğin grubun mensupları Hamasla birlikte ortak operasyon yapmışlardı.

3) İbni Teymiye mescidinde ilk kanı dökenin Hamas oldugu ortada. Videolar yardım isteyen yaralı mücahidleri Hamas'ın elemanları tarafından vuruldugunu gösteriyor. Kaldıki o grubun stratejik bir hata yaptıgnı varsaysak bile Hamas'ı bu şekilde onları katletmesi hangi fetvaya hangi islami ve insani kurala sığar.

4) Dördüncü sualin de tam bir cehalet eseri oldugu açık: Bir kere Sina'daki saldırılar daha olur olmaz Sinadaki mücahid gruplar olayla ilgileirinn olmadıgını apaçık bir şekilde ortaya koydular. Bununla ilgili bildiriler (eger okuyup anlayabiliyorsan) Şumuh ve Al-Fidaa sitelerinde yayınlandıgı gibi onlarca Arapça haber sitesinde de yayınlandı.

5) Beşinci sualine biz de bir sualle karşılık verellim: Haçlı ordusu Afrika birliğine askeri komutanlık yapma istegini açıklamış bir Mursi'nin sırf Somali'deki cihad hareketi Şebab'ı bitirmek için üstlenmek istediği iğrenç rolü nasıl görüyorsunuz?
Allah azze vecell senin gibi muslumanların sayısını arttırsın abim seni Allah için çok seviyoruz.
 
HAMAS Çevrimdışı

HAMAS

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُونُواْ قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاء لِلّهِ وَلَوْ عَلَى أَنفُسِكُمْ أَوِ الْوَالِدَيْنِ وَالأَقْرَبِينَ إِن يَكُنْ غَنِيًّا أَوْ فَقَيرًا فَاللّهُ أَوْلَى بِهِمَا فَلاَ تَتَّبِعُواْ الْهَوَى أَن تَعْدِلُواْ وَإِن تَلْوُواْ أَوْ تُعْرِضُواْ فَإِنَّ اللّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا

Ey iman edenler! Kendi nefisleriniz, anne babalarınız ve yakınlarınız aleyhine de olsa Allah için şahitlikte bulunarak adaleti gereği gibi uygulayan kimseler olun. (Muhatabınız) zengin de olsa fakir de olsa, (bilin ki) Allah onlara daha yakındır. Şu halde adaleti yerine getirme konusunda kendi tutkularınıza uymayın. Eğer dilinizi büker veya yüz çevirirseniz muhakkak ki Allah yaptıklarınızdan haberdardır. nisa - 135
 
Üst Ana Sayfa Alt