Video Hamas ve İsmail Haniye Tekfir Edilir mi? - Musa Hoca

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin

Hamas ve İsmail Haniye Tekfir Edilir mi? - Musa Hoca

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi

Hamas ve İsmail Haniye Tekfir Edilir mi? - Musa Hoca

Bu konuyu araştırıyorum birkaç haftadır, ama aklıma takılıyor hep. |Cund Ensar Allah (Allah'ın Destekçilerinin Ordusu)| Bu oluşuma yaptıkları, tasfiye edişleri, Camii gibi şerefli yerde öldürmeleri üstüne üstlük ve pişkince, Şeriatı Uygulamamaları, Karma hukuk sistemi kullanışları, Düzgünce Şeriat uygulamaktansa İslamizasyon politikaları yürütmeleri ve dahası onları temize çıkarmıyor bence. Yoldan sapmış bir Örgüt olabilir mi acaba diye düşünüyorum, zira mantık yürütürsek bu kafa ile bir nevi Tağut devletlerinde ki Askerlerde Mücahid olabilir.

Abdulmuizz Fida

Admin
Bu konuyu araştırıyorum birkaç haftadır, ama aklıma takılıyor hep. |Cund Ensar Allah (Allah'ın Destekçilerinin Ordusu)| Bu oluşuma yaptıkları, tasfiye edişleri, Camii gibi şerefli yerde öldürmeleri üstüne üstlük ve pişkince, Şeriatı Uygulamamaları, Karma hukuk sistemi kullanışları, Düzgünce Şeriat uygulamaktansa İslamizasyon politikaları yürütmeleri ve dahası onları temize çıkarmıyor bence. Yoldan sapmış bir Örgüt olabilir mi acaba diye düşünüyorum, zira mantık yürütürsek bu kafa ile bir nevi Tağut devletlerinde ki Askerlerde Mücahid olabilir.
Bu konuda veya genel olarak akide aldığın bir âlim var mı? (bu şekilde ortada kalmana sebeb olan)

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi
Bu konuda veya genel olarak akide aldığın bir âlim var mı? (bu şekilde ortada kalmana sebeb olan)
Recep Baltacı Hoca var, Spesifik bir Alim yok henüz öğreniyorum. Ama bulamadım onun videosunu (Recep Baltacı Hocanın) Yani konuşmamış bu konu hakkında. Bende kararsız kaldım birşey dememek adına ve Dini inceliklerine kadar bilen değilim öğreniyorum. Bu yüzden de (Geçmiş sohbetlerde) İnsanlara sordum ve aklımdakileri yazdım cevap almak adına.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kırımlıömer

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Şeyh Makdisi ve Usame Hamas'ı tekfir ediyor. Hem de bu tekfirleri Hamas şeriatı az da olsa uyguladığı dönemlerde. Sonradan şeriatı daha da bıraktılar. Şuan tekfir etmeyen herhangi bir alim varsa muhtemelen Hamas çok sevildiği için tepkilerden çekinip susuyordur.

Abdulmuizz Fida

Admin
Şeyh Makdisi ve Usame Hamas'ı tekfir ediyor. Hem de bu tekfirleri Hamas şeriatı az da olsa uyguladığı dönemlerde. Sonradan şeriatı daha da bıraktılar. Şuan tekfir etmeyen herhangi bir alim varsa muhtemelen Hamas çok sevildiği için tepkilerden çekinip susuyordur.
Usame bin Laden (rahimehullah)'in Hamas’ı açıkça tekfir ettiğine dair sahih ve meşhur bir açıklamasını buraya koyar mısın?

Abdulmuizz Fida

Admin
Video indirilmiş durumda, herhangi bir siteden almadım. buraya da direkt video atılmıyor ya fotoğraf atılıyor ya da link atılıyor
Zaman zaman bu tarz söylemleri olabilir ki o da demokratik seçimlere katılmasından dolayıdır. Yoksa fertlerini muayyen etmeyeceğini düşünüyorum.
Tamam at linki

Geri
Üst Ana Sayfa Alt