Video Hayatınız da İzleyeceğiniz En Acı Video!

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Bu nereden alınan bir görüntü bilmiyorum ama Gazzedeki çocuklari memnun etmeye çalışan bir ekibin videosunu gördüm çok üzüldüm çocuklara

Çözüm olarak önümüze ne konuluyor

Şu siteden bağış bu siteden bağış

Evet bağış gönderdin yemek yedi suyunu içti çocuk güzel iki üç gün sonra kafasına bomba yiyor.

Demek ki çözüm bu değil. Ne zaman bu ümmetin önüne cihadın bir çözüm olduğu gerçeği konacak

İki milyar insanın sadece 1/20.000 i (100 bin kişi ediyor) Gazzeyi kurtarmaya kafi gelebilir ama şuan bu insanlar Gazze'ye para gönderme siteleriyle oyalanıyor ister istemez. Vakıfların iyi niyetle yardım yaptığını görüyorum ama çözüm VAllahi bu değil bununla sadece bir şeyler yaptığımızı düşünüp kendimizi tatmin ediyoruz ama o saldırılar susmuyor.

Bunu yazarken aklıma, canlı yayında Lübnan'a bombalar yağarken o sırada yayının içinde anlık olarak havalimanına yardım taşıyan uçağın bombalar arasından indiği görüntüsü geldi. İşte bununla kendimizi tatmin ediyoruz

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Bir de önümüzde demir kubbe gibi bir gerçek var o sistemin yazılımının çökertilmesi gerekiyor. Eğer o olmasa bunca atılan bomba israili bitirmişti belki.

Attığın bombaların havada patladığını göre göre bomba atmaya devam etmek yenilgi ile karışık bir kabullenilmiş çaresizlik halidir.

Demir kubbe aradan çıkarılmalı. Günümüzde yazılım en güçlü silahlardan birisi. İsrailin ordusu rezil, savaşmayı bilmiyor, iki senedir Gazzeyi alamadılar onca güçle, askerleri bebek beziyle geziyorlar.

Ancak israil bizimle bu uyduruk ordu ile değil demir kubbesi ile savaşıyor. Bu gerçek görmezden gelinemez

Yok eğer bunu imha edemiyorsak çözüm dalgıç asker saldırıları ve ani kara saldırıları galiba

Son düzenleme: