Hayatınızda Yeni Bir Sayfa Açmaya Hazır Mısınız ?
Çevrimdışı Ebu Selman et-Turkî İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 May 2017 #2 Ebu Hacer el Hadrami PP'sini görünce ilk başta Muhammed Taha akhim paylaşmış sandım, gözüm bayağı alışmış
Ebu Hacer el Hadrami PP'sini görünce ilk başta Muhammed Taha akhim paylaşmış sandım, gözüm bayağı alışmış
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 2 May 2017 #3 Ebu Selman et-Turkî' Alıntı: Ebu Hacer el Hadrami PP'sini görünce ilk başta Muhammed Taha akhim paylaşmış sandım, gözüm bayağı alışmış Genişletmek için tıkla ... Ben de aynısını yazacaktım. Ben paylaştım sandım
Ebu Selman et-Turkî' Alıntı: Ebu Hacer el Hadrami PP'sini görünce ilk başta Muhammed Taha akhim paylaşmış sandım, gözüm bayağı alışmış Genişletmek için tıkla ... Ben de aynısını yazacaktım. Ben paylaştım sandım
Çevrimdışı ebuyusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 May 2017 #4 MaaşaAllah kardeşlerim hayırda yarışıyor
Çevrimdışı Strangers Şam Bir Sabır Kalesi Oldu... İslam-TR Üyesi 2 May 2017 #5 Ebu Selman et-Turkî' Alıntı: Ebu Hacer el Hadrami PP'sini görünce ilk başta Muhammed Taha akhim paylaşmış sandım, gözüm bayağı alışmış Genişletmek için tıkla ... Muhammed Taha' Alıntı: Ben de aynısını yazacaktım. Ben paylaştım sandım Genişletmek için tıkla ... sırayı ben kaptım ebuyusuf' Alıntı: MaaşaAllah kardeşlerim hayırda yarışıyor Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah
Ebu Selman et-Turkî' Alıntı: Ebu Hacer el Hadrami PP'sini görünce ilk başta Muhammed Taha akhim paylaşmış sandım, gözüm bayağı alışmış Genişletmek için tıkla ... Muhammed Taha' Alıntı: Ben de aynısını yazacaktım. Ben paylaştım sandım Genişletmek için tıkla ... sırayı ben kaptım ebuyusuf' Alıntı: MaaşaAllah kardeşlerim hayırda yarışıyor Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 2 May 2017 #6 CazakAllahul hayr Rabbim,sana ve ehline rahmeti ile muamelede bulunsun ey şeyh Sana susmak yakışmıyor,her dem konuş inş
CazakAllahul hayr Rabbim,sana ve ehline rahmeti ile muamelede bulunsun ey şeyh Sana susmak yakışmıyor,her dem konuş inş
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 May 2017 #7 Ne guzel de anlatıyor ve kısa bır zamanda mılyonlara ulasıyor. İnsanlar tarafından neden cok sevılıyor. Cunku usulune uygun anlatıyor. Guzel ahlakla cagırıyor. Cogu gıbı sankı ınsanlara dogustan muslumanlık kabılıyetını kavramıs gıbı davranmıyor.İnsanlara KAfirmis gibi muamele etmıyor. Bilakıs musluman olabilirsiniz diyor.Bu ıs boyle olur dıyor. Ama hıtap onemlı bu ıste ınsanlara nasıl hıtap edersen karsılıgını oyle alırsın. Cihadı konulara gırse sesını yukseltecektır elbet.LAkın once ogretıyor sonra gorecegız En dusukten en yuksegıne orta karar hıtap edıyor.Gordugum bu ALLAH ondan razı olsun.
Ne guzel de anlatıyor ve kısa bır zamanda mılyonlara ulasıyor. İnsanlar tarafından neden cok sevılıyor. Cunku usulune uygun anlatıyor. Guzel ahlakla cagırıyor. Cogu gıbı sankı ınsanlara dogustan muslumanlık kabılıyetını kavramıs gıbı davranmıyor.İnsanlara KAfirmis gibi muamele etmıyor. Bilakıs musluman olabilirsiniz diyor.Bu ıs boyle olur dıyor. Ama hıtap onemlı bu ıste ınsanlara nasıl hıtap edersen karsılıgını oyle alırsın. Cihadı konulara gırse sesını yukseltecektır elbet.LAkın once ogretıyor sonra gorecegız En dusukten en yuksegıne orta karar hıtap edıyor.Gordugum bu ALLAH ondan razı olsun.