İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana hergün uyar :üzgünüm daaaaa yahu kardeşim herşeyi burda ortaya dökmek zorundamıyız herkes kılsın namazını ekardeşleri için edince duayı ben size dua ettim der herkesde amin der
yahu ne alaka sadece biraz deli ahimin tabiriyle hava atmak gibi geliyor tımam kılalım hep beraber anlaşıp bi namazı yada duamızı edelim ama fazlasına gerek yok diyorum :üzgünüm belki yanlışımdır ama
kardeşler... nafile namazların rekat sayıları keyfiyete bağlı... aramızdan en takvalı olanlar zaten uzun soluklu kılar... benim gibi az hayırlılar da accık kılar... o bakımdan gönlünüz müsterih olsun. biz sadece benim gibi nafile kılmayanlara teşvik edici bir unsur olun :üzgünüm