İskoç Highlander İneği
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 8 Şub 2022 #81 İskoç Highlander İneği
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 9 Şub 2022 #82 https://twitter.com/i/web/status/1491349875195543552))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 9 Şub 2022 #83 Nesîbe Lena' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 28666 İskoç Highlander İneği Genişletmek için tıkla ... Bu nasil inek ya Gulerim ben buna Kurban'da 7 kişi de girilmez buna
Nesîbe Lena' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 28666 İskoç Highlander İneği Genişletmek için tıkla ... Bu nasil inek ya Gulerim ben buna Kurban'da 7 kişi de girilmez buna
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 9 Şub 2022 #84 Nesîbe Lena' Alıntı: https://twitter.com/i/web/status/1491349875195543552)) Genişletmek için tıkla ... Helal olsun sana koca yürekli lemming
Nesîbe Lena' Alıntı: https://twitter.com/i/web/status/1491349875195543552)) Genişletmek için tıkla ... Helal olsun sana koca yürekli lemming
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 9 Şub 2022 #85 Alketa' Alıntı: Bu nasil inek ya Gulerim ben buna Kurban'da 7 kişi de girilmez buna Genişletmek için tıkla ... Biz kürtçe de bunlara golik deriz
Alketa' Alıntı: Bu nasil inek ya Gulerim ben buna Kurban'da 7 kişi de girilmez buna Genişletmek için tıkla ... Biz kürtçe de bunlara golik deriz
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 9 Şub 2022 #86 Alketa' Alıntı: Helal olsun sana koca yürekli lemming Genişletmek için tıkla ... İşte cesaret, işte feraset ve işte adam gibi adamlık diyebilir miyiz = D
Alketa' Alıntı: Helal olsun sana koca yürekli lemming Genişletmek için tıkla ... İşte cesaret, işte feraset ve işte adam gibi adamlık diyebilir miyiz = D
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 9 Şub 2022 #87 Nesîbe Lena' Alıntı: Biz kürtçe de bunlara golik deriz Genişletmek için tıkla ... Golik olur ya Golik tipi var zaten ama inek denmez ya ayiptir jshsgd Nesîbe Lena' Alıntı: İşte cesaret, işte feraset ve işte adam gibi adamlık diyebilir miyiz = D Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
Nesîbe Lena' Alıntı: Biz kürtçe de bunlara golik deriz Genişletmek için tıkla ... Golik olur ya Golik tipi var zaten ama inek denmez ya ayiptir jshsgd Nesîbe Lena' Alıntı: İşte cesaret, işte feraset ve işte adam gibi adamlık diyebilir miyiz = D Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 9 Şub 2022 #88 Alketa' Alıntı: Golik olur ya Golik tipi var zaten ama inek denmez ya ayiptir jshsgd Kesinlikle Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ahshskh
Alketa' Alıntı: Golik olur ya Golik tipi var zaten ama inek denmez ya ayiptir jshsgd Kesinlikle Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ahshskh
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 12 Şub 2022 #89 Tayvan'a özgü bir kuş türü; “Tayvan Mavi Saksağanı”.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 15 Şub 2022 #90 Vaşak bey diyeceksiniz )
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 16 Şub 2022 #91 Nesîbe Lena' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 28710 Vaşak bey diyeceksiniz ) Genişletmek için tıkla ... Harbiden çok karizmatik bi cay koyayim vaşak abime
Nesîbe Lena' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 28710 Vaşak bey diyeceksiniz ) Genişletmek için tıkla ... Harbiden çok karizmatik bi cay koyayim vaşak abime
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 16 Şub 2022 #92 Alketa' Alıntı: Harbiden çok karizmatik bi cay koyayim vaşak abime Genişletmek için tıkla ... Demli ister delikanlı adam : D
Alketa' Alıntı: Harbiden çok karizmatik bi cay koyayim vaşak abime Genişletmek için tıkla ... Demli ister delikanlı adam : D
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 16 Şub 2022 #93 Nesîbe Lena' Alıntı: Demli ister delikanlı adam : D Genişletmek için tıkla ... Evet demli ve sekerli icer kesin. Sekeri birakmaya filan calisan vasak tipi var sanki.
Nesîbe Lena' Alıntı: Demli ister delikanlı adam : D Genişletmek için tıkla ... Evet demli ve sekerli icer kesin. Sekeri birakmaya filan calisan vasak tipi var sanki.
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 16 Şub 2022 #94 Alketa' Alıntı: Evet demli ve sekerli icer kesin. Sekeri birakmaya filan calisan vasak tipi var sanki. Genişletmek için tıkla ... isten geldim tam da cay iciyordum, bi kac üyenin yorumlarini okurken bilhassa....o kadar rahatlatici geliyor ki anlatamam : ))) yoruma bakar misin sekeri birakmaya calisan vasak tipi : ))))
Alketa' Alıntı: Evet demli ve sekerli icer kesin. Sekeri birakmaya filan calisan vasak tipi var sanki. Genişletmek için tıkla ... isten geldim tam da cay iciyordum, bi kac üyenin yorumlarini okurken bilhassa....o kadar rahatlatici geliyor ki anlatamam : ))) yoruma bakar misin sekeri birakmaya calisan vasak tipi : ))))
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 16 Şub 2022 #95 IsLaM4eVeR' Alıntı: isten geldim tam da cay iciyordum, bi kac üyenin yorumlarini okurken bilhassa....o kadar rahatlatici geliyor ki anlatamam : ))) yoruma bakar misin sekeri birakmaya calisan vasak tipi : )))) Genişletmek için tıkla ... O cumleyi yazarken parantez icinde amma salladim ha yazacaktim sonra vazgectim abi dogru bi tespit gibi geldi sonradan
IsLaM4eVeR' Alıntı: isten geldim tam da cay iciyordum, bi kac üyenin yorumlarini okurken bilhassa....o kadar rahatlatici geliyor ki anlatamam : ))) yoruma bakar misin sekeri birakmaya calisan vasak tipi : )))) Genişletmek için tıkla ... O cumleyi yazarken parantez icinde amma salladim ha yazacaktim sonra vazgectim abi dogru bi tespit gibi geldi sonradan
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 16 Şub 2022 #96 yanliz düzeltelim hem sekeri birakan hem de delikanli adam.
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 21 Şub 2022 #97 https://twitter.com/i/web/status/1494936810484609024
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 21 Şub 2022 #98 Nesîbe Lena' Alıntı: https://twitter.com/i/web/status/1494936810484609024 Genişletmek için tıkla ... Dişiyi etkilemeye çalışmış ama kız yüz vermemiş( gerçeklerden bahsedelim dedim)
Nesîbe Lena' Alıntı: https://twitter.com/i/web/status/1494936810484609024 Genişletmek için tıkla ... Dişiyi etkilemeye çalışmış ama kız yüz vermemiş( gerçeklerden bahsedelim dedim)
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 21 Şub 2022 #99 Bilgi vermiycem ben lakin Bunlarda benim arkadaşlarim Çifte kumrular Normal de balkon da tel bir kapı var onun ustunde duruyorlar yagmurlu gunlerde Hava güneşli olunca panjurda
Bilgi vermiycem ben lakin Bunlarda benim arkadaşlarim Çifte kumrular Normal de balkon da tel bir kapı var onun ustunde duruyorlar yagmurlu gunlerde Hava güneşli olunca panjurda
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 22 Şub 2022 #100 Alketa' Alıntı: Dişiyi etkilemeye çalışmış ama kız yüz vermemiş( gerçeklerden bahsedelim dedim) Genişletmek için tıkla ... sondaki yıkılış yürek dağladı evet : D
Alketa' Alıntı: Dişiyi etkilemeye çalışmış ama kız yüz vermemiş( gerçeklerden bahsedelim dedim) Genişletmek için tıkla ... sondaki yıkılış yürek dağladı evet : D