Acaba bir yönetici benim üyeliğimi silebilir mi? Zannımca bunu yapmaktan oldukça keyif alacaksınızdır zor olmasa gerek.
Bu konularda iyi bir forum biliyormusun diye arkadaşıma danıştığımda, forumlarda aradığını bulamayacaksın sohbetlere git demişti şimdi demek istediğini anlıyorum.
Ben yıllardır bilmediğim konularda bilgi edinmeyi hep o konunun büyük forumlarına üye olarak yaptım ve hepsinde de başarılı ssonuçlar aldım. Ama konu din olunca insanlar tartışamıyormuş forumda bile. Yıllardır zatn bildiğimiz konuları aranızda evirip çevirip konuşuyorsunuz demek burada. Fikir geliştirme yok, sorgulama ile daha doğrularımı daha da geliştireyim demek yok. Muhalefet gördüğün noktada tü kaka demek var. Neden: çünkü din sorgulanmaz haşa. Halbuki Allah bize akıl vermiş bişeyleri düşünüp doğru yolu bulmaya çalışalım diye. Neyse ben pes ettim, siz herşeyi iyi biliyorsunuz takılın aranızda.
Ben muhalefet olmayı severim bazen muhalefetlik yaptığım fikri savunmasam bile, çünkü muhalif taraf varsa doğru taraf tezini savunmak için daha kuvvetli fikirlerle gelir, daha canla başla çalışır. Burada bu yürümüyormuş.
Aramayın kardeşim ben vazgeçtim.