Ahmet Ömer kardeşim; öncelikle böyle bir zatın foyasını ortaya döktüğün için senden Allah razı olsun.Bayağadır bu forumda yazmıyordu bu şahış; ben de nerede diye merak ediyordum. Demekki tekfire kaymış ve sonra da üyeliği iptal edilmiş.Zaten forumda son yazdığı yazılarda da İşid'in Irak ve Suriye'de kazandığı toprakların ve ganimetlerin(!) haberlerini veriyordu.Zaten o verdiği haberlerden de az çok çıkarıyordum da; tam bir şey diyemiyordum zannla hükmetmemek için.
İkinci olarak; Sümeyye Bacım ne kadar doğru demiş;
"Madem dewlet kuruldu sızler nıye burdasınız" Evet çok doğru bir söz; Halife olarak kabul ettiğiniz Ebubekir el Bağdadi size genel bir çağrı yaptı; davetine icabet edinsene??? Madem Bağdadiyi Halife kabul edip biat verdiniz;İslam'da Halifenin davetine anında icabet gerekir.Adam dünyanın her tarafındaki elemanlarını kendi topraklarına çağırdı.Madem icabet etmiyorsunuz; ozaman biatınızda sıkıntı var!!! Sizinkine ancak klavye mücahidliği denir; anca internet alemlerinde kuru kuruya ahkam kesersiniz.
Çok ilginç ve garip bir durum; Adam bu forumda 3.000'dan fazla yazı yazmış ve 5.000'dan fazla dua almış ve günün birinde tekfire kaymış. Rabbim ıslah etsin. Ve baksanıza; adam bizi mürted(islam'dan çıkmış) ve mürcie görüyor.İşte bu noktada
Shekau'nun Misvağı ahinin dediği nebevi dua ne kadar da yerine oturuyor:"Ey Kalbleri evirip çeviren Allah'ım (Ey Kalbler elinde olan Allah'ım) Kalblerimizi senin dinin üzere sabit kıl." Ya Rabbi! Sen eskiden bizim kardeşimiz olan ve şimdi bizi kafir gören insanlara basiret, izan ve firaset ver. Ve tez zamanda hakikati görmelerini onlara nasib öyle.Onları ıslah eyle.Hucurat Suresine göre; Bize onları düzeltme imkanı ver.Amin.