Hilâl Tv'de Şirk Dolu Dakikalar

mehmed cihad Çevrimdışı

mehmed cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Peygamber (sav) hanımı Aişe'ye "Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun sensiz sırattan geçmem, senin baban Ebu Bekr onun da nazı geçer -haşa- sen sıkıntı etme" mi dedi acaba ?

Hz. Âişe radıyallâhü anhâ vâlidemiz anlatıyor:

(Bir gün) cehennemi hatırlayıp ağladım. Resûlüllah (s.a.v.):

"Niye ağlıyorsun?" diye sordu.

"Cehennemi hatırladım da onun için ağladım! Siz, kıyâmet günü, âilenizi hatırlayacak mısınız?" dedim.
Buyurdu ki:
"Üç yerde kimse kimseyi hatırlamaz:

1) Mîzan yanında; tartısı ağır mı geldi, hafif mi öğreninceye kadar.

2) Sahifelerin uçuştuğu zaman; kendi defteri nereye düşecek, öğreninceye kadar… Sağına mı, soluna mı; yoksa arkasına mı?

3) Sıratın yanında; cehennemin iki yakası ortasına kurulunca, bunu geçinceye kadar."

(Ebû Dâvud, Kitâbüs-Sünne, 4755)

S Çevrimdışı

seyfuAllah

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
her tanI$tIgI insandan $efaat istiycene Allahtan istesen HayIrlI olur Euzibillahimine$$eytanirracim "Allah beni cennete kabul edecek" bunu soyleyen ben olsam hayatImIn en buyuk hatasI olup KafamI secdeden kaldIrmaz surekli tovbe ederdim
Bu birey kuranda lokman suresinin 33 ayetin duymu$ veya okumu$mu "33 - Ey insanlar! Rabbinizden sakının ve bir günden korkun ki, baba çocuğuna hiçbir fayda veremez. Çocuk da babasına hiçbir şeyle fayda sağlayacak değildir. Şüphesiz Allah'ın vaadi gerçektir. O halde dünya hayatı sizi aldatmasın, sakın o çok aldatıcı şeytan sizi Allah'ın affına güvendirerek aldatmasın. "

$eytan kesinlikle bu bireyi aldatmI$

Geri
Üst Ana Sayfa Alt