İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Utanmaz arlanmaz adam ALLAHIN marifetinden muhabbetinden nasip almamış zavallı
Dedem yaşındasın islam böylemi tebliğ edilir anlatılır insanın zikri neyse fikride odur EDIT.............................................................................................................................
Yazıklar olsun yazıklar senden dünya ahiret davacıyım hem dinim hem kadınlık şahsım adına
neymişiz bizler bee ilahmıyız tövbe estağfurullah haşaa altı üstü kemik giydirilmş et parçalarıyız 15 saniyelik zevkler uğruna varmışız haberimiz yokmuş değermi ya değermi????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Affet RABBİM özür dilerim arkadaşlar ben gerçekten çok üzüldüm ve yoruldum seviyesine asla inmek istemezdim ama nedenlerim var şimdi işim var İNŞALLAH sonra yazarım tekrar özür dilerim
şayet " canım " lafına takıldıysanız izah edeyim
Türkçemizde " yok canım " kelimesi ; "yok artık daha neler", " olur mu öyle şey canim aaa"
anlamlarında kullanılır. Yani kötü bir kelime değil.
BENCEDE SANKİ ADAM KÜFRE ALLAH'A EŞ KOŞMAYA ÇAĞIRIYOR...CİDDEN YERİNDE CVP VERMİŞ BİR KAÇ LAFIZ HATALI OLMASI ADAMI YERİN DİBİNE SOKMAYI GEREKTİRMEZ......SONUCUNDA KARŞINDAKİ İNSAN MÜSLÜMAN VE GÜZELCE HATASI BELİRTİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖLDÜRÜCÜ DARBE VURMADAN......ASIL ALLAH'IN DİNİNDE EN BÜYÜK GÜNAH OLARAK NİTELENDİRDİĞİ ŞİRKİ İNSANLARA HOŞ VE GÜZEL GİBİ ANLATAN HATTA BAZI FİLLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYİ DİNDE İBADET SAYAN SÖZDE DAVETÇİ SAPIKLARA KİMSE BU KADAR TEPKİ KOYMUYOR NEDEN ACABA.....!!!!!!
BENCEDE SANKİ ADAM KÜFRE ALLAH'A EŞ KOŞMAYA ÇAĞIRIYOR...CİDDEN YERİNDE CVP VERMİŞ BİR KAÇ LAFIZ HATALI OLMASI ADAMI YERİN DİBİNE SOKMAYI GEREKTİRMEZ......SONUCUNDA KARŞINDAKİ İNSAN MÜSLÜMAN VE GÜZELCE HATASI BELİRTİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖLDÜRÜCÜ DARBE VURMADAN......ASIL ALLAH'IN DİNİNDE EN BÜYÜK GÜNAH OLARAK NİTELENDİRDİĞİ ŞİRKİ İNSANLARA HOŞ VE GÜZEL GİBİ ANLATAN HATTA BAZI FİLLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYİ DİNDE İBADET SAYAN SÖZDE DAVETÇİ SAPIKLARA KİMSE BU KADAR TEPKİ KOYMUYOR NEDEN ACABA.....!!!!!!
neden kızıyorsunuz..lütfen biraz sakin olun önce...adamın bir kaç sözleri dışında gerçekten cvbı güzeldi...o kıza onun kitabından cvb verdi..o kızın kendi kitabına bile uymadığını göstermesi açısından güzeldi..
MÜMİN VE MÜSLÜMAN ERKEK KARDEŞLERİMİ ORADAKİ VE ORADA OLMAYAN BİR ÇOK İNSAN BU ÖRNEKLERLE ANIMSAYACAK ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
BAK KARDEŞ KİMSE ADAMIN YAPTIĞI HATAYI BURDA DOĞRU ÇIKARMAYA ÇALIŞMIYOR.....YA ANLAMIYORSUN YADA ANLAMAK İSTEMİYORSUN...ADAM ZATEN ANLATTIKLARININ AHLAK DIŞI OLDUĞUNU VURGULUYOR...FAKAT ERKEĞİN CİDDEN SEHVETE DÜŞKÜN OLDUĞUNUDA VURGULUYOR....GÖRENDE İNSANLARI BUNA TEŞVİK EDİYOR SANICAK BU KADAR BÜYÜK TEPKİ VERMENİZ HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM..??
BAK KARDEŞ KİMSE ADAMIN YAPTIĞI HATAYI BURDA DOĞRU ÇIKARMAYA ÇALIŞMIYOR.....YA ANLAMIYORSUN YADA ANLAMAK İSTEMİYORSUN...ADAM ZATEN ANLATTIKLARININ AHLAK DIŞI OLDUĞUNU VURGULUYOR...FAKAT ERKEĞİN CİDDEN SEHVETE DÜŞKÜN OLDUĞUNUDA VURGULUYOR....GÖRENDE İNSANLARI BUNA TEŞVİK EDİYOR SANICAK BU KADAR BÜYÜK TEPKİ VERMENİZ HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM..??
ASIL GERÇEKTEN SİZ ANLAMAMIŞSINIZ YAZDIKLARIMI TEKRAR OKUYUN LTF
NASIL BİR TEPKİ VERMELİYDİM SİZCE?
MAŞALLAH MAŞALLAH NEDE GÜZEL ANLATMIŞ
İÇ DÜNYASINI !!!