Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Iftar Vakti Camide Intihar Saldırısı: 15 Ölü

Ebu Mervan Çevrimdışı

Ebu Mervan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Devle Nusrayı muayyen olarak tekfir etmiyor. İddialarınca İslam Devletine karşı bizzat demokrat gruplarla işbirliği yapan yönetimin bir kısmı hariç geri kalanını vakıa konusunda cahil ve İslam uğruna mücadele edenlerden görmektedir. Bu konuda resmi dergileri Dabiq 8e bakabilirsin.

Okuduk ei kaidenin müttefikleri diye bölümüde okuduk yermekden başka yaptıkları bi iş yok. Üstü kapalı götürüyorlar. Hem mürted diyorlar hem mürtedlerden biat bekliyorlar. Güya alimlerin irca ehlinden bahsettikleri sözlere yer vermişler. Msj veriyorlar bunlar böyle irca ehli diye ama sapık kendi özelliklerinden hiç bahsetmiyorlar. Erihada patlamaya bi göbek atmadıkları kaldı sapıkların.
 

Ekli dosyalar

  • IMG-20150704-WA0006.jpg
    IMG-20150704-WA0006.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 65
E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah iftiracılara lanet etsin!

Işid bunu kınadı!

Her duyduğu haberi twitterda zanla paylaşan sahtekarın adinin tekidir.

Ümmet üzerinde yeterince fitne yokmuş gibi bir de bu beyinsizleri ayıklamaya çalışıyoruz.
Dediğim gibi Nusranın resmi açıklamasını beklemekte fayda var. Işidin ne dediği umrumda değil, çünkü şeyh Makdisinin dediği gibi içlerinde Yahudilerden daha yalancı insanlar var. Bu "fitneyi körüklemeyin" hikayesini de geçin artık, bunun fitnesi mitnesi kalmadı.
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Işid resmi hesaplarından kınandı mi?
Bence Hayır
 
F Çevrimdışı

furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Birde rakka emiri olayi var ilk rejim kanalari esir olduğunu söylüyordu sonradan gerçek çıktı ışid infaz etmişti murdet diye bence senaryo yine ortaya atildi
 
Üst Ana Sayfa Alt