Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğim kadarıyla bu ebu zerka mürciesinin dergisi. Yine de haklarında çok fazla bir şey bilmiyorum bir kişi yüzünden bütün dergi hakkında yargıda bulunmak istemem.
Bildiğim kadarıyla bu ebu zerka mürciesinin dergisi. Yine de haklarında çok fazla bir şey bilmiyorum bir kişi yüzünden bütün dergi hakkında yargıda bulunmak istemem.
Tarık Ebu Abdullah, Musa Hoca, İsmail Hoca, Ömer Faruk, Abdulmuizz Fida, Abdulhakem İzzetli, Fikrettin Koç, Mehmet Emin Akın, Yusuf Semmak, Hasan Karakaya.
Tarık Ebu Abdullah, Musa Hoca, İsmail Hoca, Ömer Faruk, Abdulmuizz Fida, Abdulhakem İzzetli, Fikrettin Koç, Mehmet Emin Akın, Yusuf Semmak, İbrahim Gadban, Hasan Karakaya.
Tarık Ebu Abdullah, Musa Hoca, İsmail Hoca, Ömer Faruk, Abdulmuizz Fida, Abdulhakem İzzetli, Fikrettin Koç, Mehmet Emin Akın, Yusuf Semmak, İbrahim Gadban, Hasan Karakaya.
Ebu Muhammed El'Makdisi
Ebu Kat'ade El-Filistini
Şeyh Suleyman El-Ulvan
Ebu Basir Et-Tartusi
Ali bin Hudayr
Şeyh Ebu Munzir El-Şankiti
Abdullah El-Muhaysini
Şeyh Halid Raşid
Şeyh Nasır bin Fahd
Abdulkadir bin Abdulaziz
İyad Kunaybi
Ömer Abdurrahman
Ahmed El'Esir
Eymen Ez'Zavahiri
Hasan Karakaya
Alaeddin Palevi
Mehmet Emin Akın
Arkadaslar sizlere tavsiyem akidevi bilgilerinizi saglamlastirin. Akideyi saglamlastirmadan rüzgarin gemiye yön verdigi gibi baskalari tarafindan yön verilenlerden olursunuz. 1 sene telefi, 1 sene cihadci, 1 sene tekfirci, 1 sene mealci oluverir cikarsiniz.
Akidevi bilgileri saglamlastirirsaniz Allahin izniyle dinleyeceginiz kisiler sizi saptirmaz aksine dinlediginizde bu kisi Allahin izniyle isabet etmis ama yanlis bir durumda heleki akidevi durumda saptirma var ise hemen kalbiniz cizzz edecek ve o sohbeti yapan kisinin o halinden bugz edecektir.
Iste asil mesele de bu kivama gelmektir bu kivama geldiyseniz Allahin izniyle büyük bir mesafe katetmissinizdir.
Bana göre her hoca dinlenir(acik sapiklar haric) ama her görüs alinmaz bunun icin temelin üst düzeyi akidevi bilgi gerektirir.
Aksi halde selefi hoca dinliyoruz deyip kaderiyeci bir anlayisi sahiplenirsiniz farkinda bile olmazsiniz ki bu tabaka da kendini bilgili sanan taasubculardir.