SANA YAKIŞIR YİĞİDİM
Deselerdiki;Allah içinizden birini yanına ŞEHİD olarak alacak, hiç tereddüt etmeden bu ZAFERdir derdim.
Çocukluğundan beri tanırım.. adam gibi adam olacağını her yönü ile isbat etmiş, yolunda bedel ödemiş, yapılan haksızlıklar müslümandansa, gülüp geçen, kafirdense sabredip, hesap kuran, neyini söyleyeyim.. Herşeyi ile gıpte edilecek, aracılığı beklenen ve aranan, yumuşak huylu, yanındakine güven veren, düşmanını endişelendiren, bir kahramanı yitirdik.Yoksa "bir şehid mi kazandık" demek lazım.
Her duruşunla örnek olduğun bizler seni hiç unutmayacağız.
Ama şunu biliyorum ki, Allah düşmanları tam isabet ettirdiler. Onun "gerçek dostlarına" başsağlığı ve sabır diliyorum. Düşmanları sakın sevinmesinler, uyuyan devi uyandırdılar. Kim bilir kaç Zafer yola koyuldu...
Bu günün şafağı, bizim bilmediğimiz rızıklarla rızıklananlara mübarek olsun..
Onu takip eden gençler: Üzülmeyin, gevşemeyin, mutlak galib gelecek olanlar sizlersiniz. Abiniz bize acıyordur. Onu gücendirmeden, bıraktığı bayrağı yere düşürmeden, bıkmadan, usanmadan daha fazla çalışarak, izinde yürüyeceğiz.
Bilvesile, yakını olan müslümanlara, sevenlerine, akrabalarına, bilhassa AİLESİNE sabrucemil niyaz ederim.
...
Mehmet Taşkıran