Açıkladım ya bayana benzetmişim ama yanılmışım..bayan değilmiş.filistinde bir erkekmiş..
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 18 Ocak 2007 #41 Açıkladım ya bayana benzetmişim ama yanılmışım..bayan değilmiş.filistinde bir erkekmiş..
M Çevrimdışı mucahit571 Üye İslam-TR Üyesi 18 Ocak 2007 #42 TAMAM SAOL KUSURA BAKMA SENDE ÇOK TATLI Bİ ÇOCUĞA BENZİYORSUN :-*
T Çevrimdışı tuğra Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #44 Al sanga puan :muhaha FF verdim sana bizde böle veriliooo :ihihih
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Ocak 2007 #45 tugra ' Alıntı: Al sanga puan :muhaha FF verdim sana bizde böle veriliooo :ihihih Genişletmek için tıkla ... hadi beee. bunca dersten sonra birde burada FF yedikya ... delirmiyimde ne yapayım bilmemki... :muhaha
tugra ' Alıntı: Al sanga puan :muhaha FF verdim sana bizde böle veriliooo :ihihih Genişletmek için tıkla ... hadi beee. bunca dersten sonra birde burada FF yedikya ... delirmiyimde ne yapayım bilmemki... :muhaha
T Çevrimdışı tuğra Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #46 delirme kardeşim al sana harbi puan bari biz sana kıyak geçek kaderimiz aynıymış bari sende bana ver FD versem yetermi :öptüm:///
delirme kardeşim al sana harbi puan bari biz sana kıyak geçek kaderimiz aynıymış bari sende bana ver FD versem yetermi :öptüm:///
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Ocak 2007 #47 tugra ' Alıntı: delirme kardeşim al sana harbi puan bari biz sana kıyak geçek kaderimiz aynıymış bari sende bana ver FD versem yetermi :öptüm:/// Genişletmek için tıkla ... kardeş dediğin böyle olacakki işte rahatlıkla boğasın. :muhaha 1.80 yada 2.00 a takılırsak ne yapacağız. :muhaha
tugra ' Alıntı: delirme kardeşim al sana harbi puan bari biz sana kıyak geçek kaderimiz aynıymış bari sende bana ver FD versem yetermi :öptüm:/// Genişletmek için tıkla ... kardeş dediğin böyle olacakki işte rahatlıkla boğasın. :muhaha 1.80 yada 2.00 a takılırsak ne yapacağız. :muhaha
T Çevrimdışı tuğra Yeni Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2007 #48 bu dünyada rahatlık ararsan biraz zor bulursun haaa ama icinin rahatlaması icin sana helalinden yıldızlı AA :güller
bu dünyada rahatlık ararsan biraz zor bulursun haaa ama icinin rahatlaması icin sana helalinden yıldızlı AA :güller
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Ocak 2007 #50 avatar:2.5 imza:10gerçi ben bu imzayı biyerlerden biliyorum sanki :yale :yale :yale
M Çevrimdışı mucahit571 Üye İslam-TR Üyesi 22 Ocak 2007 #51 zarip ' Alıntı: AVATAR: 8 (MÜCAHİD AĞLAMAZ BE ABİM) İMZA: İMZAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ : 10 Genişletmek için tıkla ... mucahit bu gafil ümmet için ağlıyor allah hepimizin yardımcısıdır
zarip ' Alıntı: AVATAR: 8 (MÜCAHİD AĞLAMAZ BE ABİM) İMZA: İMZAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ : 10 Genişletmek için tıkla ... mucahit bu gafil ümmet için ağlıyor allah hepimizin yardımcısıdır
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 22 Ocak 2007 #52 avater : 10 imza : 8 hayatta başarılar. :muhaha
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 24 Ocak 2007 #56 avatar : 8 imza: 8 canan yengeye söyleme ama şişşşşt :muhaha
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ocak 2007 #57 avatar=7 ımza=7 deli kardeşime hak verıorum :hahahaa :hahahaa :muhaha
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 24 Ocak 2007 #59 deli ' Alıntı: avatar : 8 imza: 8 canan yengeye söyleme ama şişşşşt :muhaha Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana :helalsana :muhaha :muhaha :muhaha
deli ' Alıntı: avatar : 8 imza: 8 canan yengeye söyleme ama şişşşşt :muhaha Genişletmek için tıkla ... :helalsana :helalsana :helalsana :muhaha :muhaha :muhaha
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 24 Ocak 2007 #60 Kayali34 ' Alıntı: tuençise bence sen kendi haline gül bence :muhaha :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... ynok ynok :muhaha :muhaha :muhaha :buneya :buneya
Kayali34 ' Alıntı: tuençise bence sen kendi haline gül bence :muhaha :muhaha :muhaha Genişletmek için tıkla ... ynok ynok :muhaha :muhaha :muhaha :buneya :buneya