imza 10
A Çevrimdışı afra_nur Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2007 #123 tweety me 5 puan verilir mi yaa ne yaptın senn kardes
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2007 #124 hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
G Çevrimdışı **GeDa** Yeni Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #129 avatar yok.....puan yok...... imza.....10
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #130 avatarı çıkmamış...becerememiş galiba 0 :ihihih imza desen çalınbtı 0 :ahaboleoldum
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #131 5-5 hıc yoktan gönlunden gecen bı 5 verseydın yaa :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #132 avatar eklemeye bile kalkışmamaış -7 :ihihih imzada olmamış cıxx iki tane eklenmiş puan için ama -0 :ihihih
avatar eklemeye bile kalkışmamaış -7 :ihihih imzada olmamış cıxx iki tane eklenmiş puan için ama -0 :ihihih
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #133 varsa güzel avatar ekleozaman(eklemeyeı bılmıyom) imzalarım orjınal ve anlamlıdır puan istemıyom saten :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
varsa güzel avatar ekleozaman(eklemeyeı bılmıyom) imzalarım orjınal ve anlamlıdır puan istemıyom saten :ihihih :ihihih :ihihih :ihihih
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #134 ben eklerdim ama malum eklediğim avatarlar... :ihihih puan istemiyorum puan veriyorum diyosun yani... :muhaha
ben eklerdim ama malum eklediğim avatarlar... :ihihih puan istemiyorum puan veriyorum diyosun yani... :muhaha
G Çevrimdışı **GeDa** Yeni Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #135 benim avatarim gorunmuyormu..... :crycry :crycry :crycry :crycry
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #136 benim bi önceki avatar bu anaaa :ihihih çok güzel + 100 :ihihih imza hala aynı :ihihih
G Çevrimdışı **GeDa** Yeni Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #137 GÜLDESTE ' Alıntı: benim bi önceki avatar bu anaaa :ihihih çok güzel + 100 :ihihih imza hala aynı :ihihih Genişletmek için tıkla ... o avatari sen benden calmistin hatirlatirim sana....hih avatar 0 imza sifir...otur.... :muhaha
GÜLDESTE ' Alıntı: benim bi önceki avatar bu anaaa :ihihih çok güzel + 100 :ihihih imza hala aynı :ihihih Genişletmek için tıkla ... o avatari sen benden calmistin hatirlatirim sana....hih avatar 0 imza sifir...otur.... :muhaha
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #139 kavga başladı avatar savaşalrı 2 :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
G Çevrimdışı **GeDa** Yeni Üye İslam-TR Üyesi 22 Eki 2007 #140 GÜLDESTE ' Alıntı: tanışıyomuyuz kine :ihihih Genişletmek için tıkla ... bilmem sen soyle...(hih)