hiç belli etmiyordun maaşAllah :kıskıs
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 3 Eyl 2008 #462 yaf ama kizcas bana abicim demis :üzgünüm gerci fena degil abi olmak :ahaboleoldum
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 3 Eyl 2008 #463 nineciğim dese dahamı iyiydi :hacınine :kıskıs
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2008 #464 way way way biri benim nine oldugumu biliyor : ) taniyamadim kurban :hacıdede
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Eyl 2008 #465 senin ihtiyarlar siteye giremedilermi hala. :lolipop
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2008 #466 yok giremediler hele bir girsinler oooofff bakin neler oluyor :ahaboleoldum
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 4 Eyl 2008 #467 youtube ye giriyorlarsa bu siteye girememeleri normal olabilir belki ::
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 4 Eyl 2008 #469 İmza:5 Avatarda yerinde durmuyorki bir puan verelim :hıh
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 4 Eyl 2008 #470 yooo awatar duruyi imzam durmiyi :cimcime1 awatar+imza 10 :ahaboleoldum
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 4 Eyl 2008 #471 :huhuuhuu Evet yanlış yazmışım :kıskıs düselteyim: avatar :5 İmza yerinde durmuyorki puan verelim.... :cemaat :cemaat
:huhuuhuu Evet yanlış yazmışım :kıskıs düselteyim: avatar :5 İmza yerinde durmuyorki puan verelim.... :cemaat :cemaat
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eyl 2008 #475 hee daaa. hadi usaklar salun oltalaruuu .. uyyyy derya kuzusu maşallahh
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 16 Eyl 2008 #476 tüh be... bugünde işler kesat gitti uşaklar... darısı bir sonraki ava... :titanik
C Çevrimdışı Can Feza Üye İslam-TR Üyesi 16 Eyl 2008 #478 deli ' Alıntı: yooo... hamsi paluğu tutulayi daa.. Genişletmek için tıkla ... Alıyım 10 puan.pArdon 10 balık :mücahit :mücahit :mücahit
deli ' Alıntı: yooo... hamsi paluğu tutulayi daa.. Genişletmek için tıkla ... Alıyım 10 puan.pArdon 10 balık :mücahit :mücahit :mücahit