Bu tür süreçler ile ilgili bir bilgim olmasa da, şu doğu tarafındaki tapınaklara gelip giden şu ünlü şahısların haberini duyduğumdan beri tahmin ediyordum. İnsanların çoğu, aklını yitirmişcesine mantıksız seçimlere yönelmiş durumda ve ne söylenilse kâr etmeyecek bir vaziyette. Bu benim aklıma sadece toplu büyü ve toplu cin musallatını getirmişti. Bu video hakiki ise, ki öyle sanıyorum, tahminlerim birebir böyle idi.
Şimdi söyleyeceklerimi bilgili kardeşler düzeltsin:
Rukyeye imkanı olmayanlar (çevresinde güvenilir rukyeci tanımayanlar) :
Allah'ın samimiyetle dua edenlere yardım edeceğini,
bunun için kendi yönelişlerinden başka bir şeye ihtiyaç olmadığını,
başkası tarafından rukyenin sadece bir vesile ve kolaylık olduğunu,
şifa için kendi çabalarının da sonuç vereceğini "Allah'ın izni ile" hatırlasın.
Vesileler Allah'ın izni ile işe yarar, ancak kendi yapacağınız samimi dualar ile vesileniz bizzat ettiğiniz duadır zaten. İlaç bulamayanlar da, 1 bardak suyu önlerine alıp 3'er ihlas, felak, nas ile o suyu şifa vesilesi yapabilirler. Ancak: hiç bir imkanın olmadığı, tabiri caizse köşeye sıkışmış kişiler için bunların işe yarayacağını Allah'tan ümid ediyorum. Nitekim çarelerin tükendiği yerde yetişir Allah'ın yardımı.
Yanlışım var ise düzeltilsin.
Bu arada bu videolara alışmışım, gece gündüz fark etmiyor elhamdülillah.
Not: Benimle de uğraşıyorlar ama geçinip gidiyoruz. Sabah akşam dualarını aksatmadığım sürece endişe edilecek bir durum görmüyorum. Hiç bir varlık, Allah'ın izni dışında hareket edemez ve Allah'ın izni de, kulun O'na sığınıp sığınmaması ile ilgilidir. Unutmayın: Allah'ın ihlaslı kullarına dokunamazlar. Belki zorluk çıkarabilirler ama Allah iman eden kullarını kimseye yem yapacak değildir elhamdülillah. (Rukyeyi öğrenebilen de öğrensin, nitekim faydası ortada)