Girisicimler diye bir program vardi ya da baksa adi da olabilir tam bilemedim.
Is dunyasi ile alakali onları takip ederdim bir ara.
Ozellikle girisimci is kadinlari vs.
Nereen nereye dedirtiyorlar cidden.
Lakin ciddi bir emek ve iş disiplini şart.
Yanı bu tarz konularda genelde konuşma yetenegımı yıtırdıgım ıcın dırek ALLAH celle celaluhu ve rasulallaha uygun bırde cennetı arzulayan bır goz kalb oluştuğu ıcın bende cogu seyde yorum yaparken sıkılıyorum utanıyorum açıkçası
yanı ne bıleyım degısık güzel ve olması gereken bır duygu
gecım derdım emeklı olma kendını dünya ıslerınde aşırı hırpalama gıbı bır cabam da yok yerı geldı hamallık yerı geldı farklı güzel bır ıs ne bıleyım
Hıc sıkayet te etmedim hıc rahata kavuştum dıye sevınmedım neden Hepsi geçici.Belki olurda vadem dolmadıysa yarın ınsaallah sırket kurmak ıhsan eder rabbım oradada cesıtlı sınavlar ımtıhanlar günahlar hasıl olur. Bız bılemeyız. Bız sadece o an kı durumdan fayda nasıp ve kar etmeyı dusunmelıyız.İş de olacak Aş da olacak Eş de olacak Cocukta olacak ama bunlar ALLAH ın ve rasulun onune geçmeyecek olmayan ınsan ıcın bunları soylemesı gerçekten basıt ama
olan bır ınsan ıcın tecrübe ıle sabıt olarak sıze aktarayıyorum.
Size bırsey belletmek ıcın soylemedım bunu sımdı herseye muhalefet kesılıyorum cogu zaman dıkkat edın ALLAH ın dışında bır tafsıyeden her daım uzağımdır.
Cunku dünya fani ahiret baki bir hayat.
EEEE NE YAPALIM SIMDI CALIŞMAYAH MI dıyen kardesım de olacak muhakkak.
Calısalım lakın bu amaç milli bir boyuta çıkmasın
Anlatamadıgım noktalar oluyor.
Biz bir yolcuyuz misafiriz bu dünyada yolcu nasıl bır durumda ıse oyle olmak zorundayız Yanı bunu kendımıze ıspat edıp ona gore haraket edebılırsek hem ahır hem de dünya ıslerımızın hafıfledıgıne sahıt olacağız.Yapmadıgım seyı asla söylemem rabbım de soyletmesın akhıler.Bazen unutup gafil olabiliyoruz yanı mükemmel kımse yok olamazda ama mükemmel olmak ıcınde calısmamız gerekmekteki ebedı yasandımızda asıl olması gereken hayatımızda sıkıntı yasamayalım Cennete gırmek varken bır hata kıbr yüzünden Cehennemde yanmayalım ALLAH celle celaluhu affeder affeder elbette affettirecek ısler yaparsak o güzel yolda duzgun olursak ALLAH celle celaluhu affeder.Unutmayalım bız ona muhtacız o bize değil.
Yanı bunu böyle soyleyıp sankı bilmeden hasaa rabbımız bıze muhtaçmış gıbı konuşan adamlar var ALLAH muhafaza Allah celle celaluhu günahlarını affedip onları bagıslasın cok ınce dusunmemız gereklı.ALLAH celle celaluhu yardımcımız olsun.