Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahi.Onu tam bilmiyorum.Ama internette Mp4ten Gife çeviren bir site vardı.Sony Vegasta chrome keyyer efektinden arka planı silip vide olarak kaydedip sonra gife çevirebilirsin belki.Yada programda öyle bir özellikte olabilir.Çok irdelemedim orasını logoda değil videoda kullandığım için.
akhi ben şöyle bişey düşünüyorum. gif avatar için sony vegasta bir video hazırlayacam. sonra o videoyu resimlere bölecem ve o resimleri bir programda birleştirip gif yapcam. olur sanırım bu şekilde. ama hangi programla birleştireceğimi bilmiyorum. pphotoscape ile oluyor mu?
akhi ben şöyle bişey düşünüyorum. gif avatar için sony vegasta bir video hazırlayacam. sonra o videoyu resimlere bölecem ve o resimleri bir programda birleştirip gif yapcam. olur sanırım bu şekilde. ama hangi programla birleştireceğimi bilmiyorum. pphotoscape ile oluyor mu?
cezakAllahu khayr akhi. photoshoptada bir yöntem buldum ama yaptığım gif avatar profil resmi yapınca oynamıyor yaw
tamam oldu inşaAllah. Boyutunu düşürmem gerekiyormuş