İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
googleden ilahi indirecektim ki karşıma çıkıp duruyordu
ne zman girsem ilahi-tr"ye bu forum çıkıyordu
ulen dedim bi baekm şuna da ne işi b-varmış karşıma çıkıp duruyo diyeeeeeeeeeee
ve zarip saygıyla sunar efendim
benim bu siteyle tanışmam başka bir sitenin yöneticisiydim o site bir ay dinlenmeye alınmıştı bizlerde ordaki diğer yönetici kardeşlerimle bu siteye misafir olarak davet edildik ......ozamandan beri burdayım.tabiki diğer siteye de devam etmekteyim
ben google amcadan islami bir araştırma konusunu ararken anlamadığım bir şekilde bir tartışmanın içerisine düştüm. bu sefer daha çok okudum. araştırdığım konuların bir çoğu sitede mevcuttu. hemde hazır halde. kendim yazmama gerek kalmadan bir çok bilgiyi edinebiliyordum. ve daha sonra diğer konulara sonra mesaj yazmaya başladım ve hala yazıyorum :huhuuhuu
ben yeni üye oldum arkadaslar...tam birkac saniye önce.
google ya islam tr yazdim, bu sayfa cikti , islami forum olunca "tam bana göre" dedim , üye oldum.... ))
herkese selamlar bu arada...
google ya islam tr yazdim, bu sayfa cikti , islami forum olunca "tam bana göre" dedim , üye oldum.... ))