Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Anket İslam-tr ile Tanışmanızın Kaçıncı Yılındasınız?

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Selamün aleyküm bende yeniyim burayı tesadüfen arasttima yaparken buldum kendime daha önce bulasaydım dedim burası ilim bilgi açısında çok iyi bu formun ifrat ve tefrit kaçmadan konuların olması ve Kur'an sünnete delilerle olması çok hoş günümüz herkes alim kesilirKen burası yerinde ilimle olması çok iyi olmuş ve bütün konuları okudum diye biliyorum çıkış yapmak bilmiyorum merak ettiğim tüm konuları buldum bulamadiklarimizda soru sorarak cevap aldım maşa Allah
Çok alışamadım çok kulanmayi bilmiyorum ama alışıyorum
@Ummu Aişe abla Allah razı olsun yardımcı oldu bana inşa Allah artık uzun süre bende burdayım ...rabbim güzel hayırlı kılsın tüm kardeşlerimiz için...
Dualarınız için amin ecmain kardeşim, Rabbim üyeliğinizi hayırlı kılsın tekraren, daim olsun dilerim )

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Y Çevrimdışı

Yusuf Culeybib

İslam-TR Üyesi
İslâm tr içi boş tırt bi siteden ibaret pdfler olmasa hiçbir işe yaramaz
Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım sildim. Sözün en güzelini söylemek için kendimi çok frenlemeye çalışıyorum. Faydalandığın pdfler hatrına insan edeben yazmaz bunu. Rabbim sana anlayış versin. Vefasızlık ne kötü bir haslet. Ben bu forum sayesinde ne güzel kardeşler tanıdım. Reelde arkadaşlığımızı sürdüklerimiz mevcut. Bu forumdaki tecrübeli, küçük ve büyük kardeşlerimizden ne güzel nasihatler aldık. Bu forum sayesinde yıllar yılı öncesinde paylaşım yapmış ve sonrasında toprağın altında mı veya üstünde mi olduğunu bilmediğimiz kardeşlerin yazılarını okuduğumuzda mutlu olduk. Bu forum sayesinde dua aldık dua ettik. Bu forum sayesinde tecrübeler edindik. Bu forumun ne bedeller ödediğini az çok gördük ve arka planında ne yaşanmışlıklar olduğunu tahmin ediyoruz. Bu foruma vaktini harcayarak ilgilenen kardeşlerden Allah razı olsun. Yazacak o kadar çok şey var ki sizin hakkınızda hayır dilemek en iyisi bizim için. İlk zamanlar yöneticilerin sert çıkışlarına anlam veremiyordum ancak şuan bazı kararlarını bile düşünmeden hak veriyorum. Allah herkese sabır versin diyecek başka birşey bulamıyorum

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım sildim. Sözün en güzelini söylemek için kendimi çok frenlemeye çalışıyorum. Faydalandığın pdfler hatrına insan edeben yazmaz bunu. Rabbim sana anlayış versin. Vefasızlık ne kötü bir haslet. Ben bu forum sayesinde ne güzel kardeşler tanıdım. Reelde arkadaşlığımızı sürdüklerimiz mevcut. Bu forumdaki tecrübeli, küçük ve büyük kardeşlerimizden ne güzel nasihatler aldık. Bu forum sayesinde yıllar yılı öncesinde paylaşım yapmış ve sonrasında toprağın altında mı veya üstünde mi olduğunu bilmediğimiz kardeşlerin yazılarını okuduğumuzda mutlu olduk. Bu forum sayesinde dua aldık dua ettik. Bu forum sayesinde tecrübeler edindik. Bu forumun ne bedeller ödediğini az çok gördük ve arka planında ne yaşanmışlıklar olduğunu tahmin ediyoruz. Bu foruma vaktini harcayarak ilgilenen kardeşlerden Allah razı olsun. Yazacak o kadar çok şey var ki sizin hakkınızda hayır dilemek en iyisi bizim için. İlk zamanlar yöneticilerin sert çıkışlarına anlam veremiyordum ancak şuan bazı kararlarını bile düşünmeden hak veriyorum. Allah herkese sabır versin diyecek başka birşey bulamıyorum
Yukarıda "herkes 'kendince' bir şeyler alıyor" derken tam da bunu kastediyorum işte. "Güzel bakan güzel görürmüş", bunu da sizinle ve diğer kardeşlerle birlikte görüyoruz elhamdülillah )

Allah radı olsun diyorum, dualarınız için amin ecmain ahi.

Gazali44 Çevrimiçi

Gazali44

لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ
İslam-TR Üyesi
İslâm tr içi boş tırt bi siteden ibaret pdfler olmasa hiçbir işe yaramaz

İçi boş derken hiç mi burada bir bilgi edinmediniz ? Hiç mi birseylerden faydalanmadınız? Peki buradaki kardeşlerden size saygısızlık mı gördünüz?Peki bu internet denen pislik sanal alemde buradan daha temiz, güzel ve dolu bı yer mi buldunuz? Bulduysanız bana da söyleyin bende Ziyaret edeyim burdan daha faydalı ve dolu siteleri

Firaticen Nankör Çevrimdışı

Firaticen Nankör

Üye
İslam-TR Üyesi
Ya bunlardan bana ne yazmış yazmış silmiş mi haddini bil önce sen burası bi internet sitesi senin bu söylediklerinin aynısı küfür kıyametin olduğu sözlük siteleri içinde söyleyenler var bir tutmuyorum oralarla burayı ama burayı da faydalı bir ortam olarak görmüyorum pdf konusuna gelince ise sadece kolaylık sağlıyor ona da yok dua et butonu koymuşlar yok şu yok bu
Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım sildim. Sözün en güzelini söylemek için kendimi çok frenlemeye çalışıyorum. Faydalandığın pdfler hatrına insan edeben yazmaz bunu. Rabbim sana anlayış versin. Vefasızlık ne kötü bir haslet. Ben bu forum sayesinde ne güzel kardeşler tanıdım. Reelde arkadaşlığımızı sürdüklerimiz mevcut. Bu forumdaki tecrübeli, küçük ve büyük kardeşlerimizden ne güzel nasihatler aldık. Bu forum sayesinde yıllar yılı öncesinde paylaşım yapmış ve sonrasında toprağın altında mı veya üstünde mi olduğunu bilmediğimiz kardeşlerin yazılarını okuduğumuzda mutlu olduk. Bu forum sayesinde dua aldık dua ettik. Bu forum sayesinde tecrübeler edindik. Bu forumun ne bedeller ödediğini az çok gördük ve arka planında ne yaşanmışlıklar olduğunu tahmin ediyoruz. Bu foruma

Firaticen Nankör

Üye
İslam-TR Üyesi
İçi boş derken hiç mi burada bir bilgi edinmediniz ? Hiç mi birseylerden faydalanmadınız? Peki buradaki kardeşlerden size saygısızlık mı gördünüz?Peki bu internet denen pislik sanal alemde buradan daha temiz, güzel ve dolu bı yer mi buldunuz? Bulduysanız bana da söyleyin bende Ziyaret edeyim burdan daha faydalı ve dolu siteleri
İnternet sitelerinde bu kadar gezme derim sana internet sitelerini kullanmıyorum telegram sayfalarından gün içinde 1-2 defa haberlere bakıyorum o kadar temiz kalmak istiyorsan sanal alemde fazla zaman harcama kuranla falan ilgilenebilirsin

Y Çevrimdışı

Yusuf Culeybib

İslam-TR Üyesi
Ya bunlardan bana ne yazmış yazmış silmiş mi haddini bil önce sen burası bi internet sitesi senin bu söylediklerinin aynısı küfür kıyametin olduğu sözlük siteleri içinde söyleyenler var bir tutmuyorum oralarla burayı ama burayı da faydalı bir ortam olarak görmüyorum pdf konusuna gelince ise sadece kolaylık sağlıyor ona da yok dua et butonu koymuşlar yok şu yok bu
Git o malum sözlüklerde takıl buradada boş boş konuşma. Buranın da bir adabı var

Firaticen Nankör

Üye
İslam-TR Üyesi
Yukarıda "herkes 'kendince' bir şeyler alıyor" derken tam da bunu kastediyorum işte. "Güzel bakan güzel görürmüş", bunu da sizinle ve diğer kardeşlerle birlikte görüyoruz elhamdülillah )

Allah radı olsun diyorum, dualarınız için amin ecmain ahi.
Resulullah diyor ya ümmetim 73 fırkaya ayrılacak 1 i hariç diğerleri cehennemdedir diyor sen o 1 in içinde misin ona bak nereye nasıl baktığın önemli değil ben objektif bakmaya çalışıyorum sadece ben buradan kalkıp elhamdulillah mekkeye gittiğim zaman orada ki afgan mücahidlerden bile saygı hürmet görüyorum şok şükür çok şey söylerdim de neyse

B Çevrimdışı

bilal3690

Üye
İslam-TR Üyesi
Es selamu aleykum,

İslam-tr ile tanışmam: Kasım 2011. Gününe, hatta saatine kadar not edilecek bir gündü; ama o zamanlar bunun (değerinin) farkında olmadığım için hatırlamıyorum. Şu anda tam 11 yıl oldu. Zaman geçiyor: gençler yaşlanırken, yaşlılar daha yaşlı oldu. Ömür geçiyor, ve istedim ki geçen yıllara bakıp kısa bir muhasebesini yapalım: Öğrendiğimiz ilmin hakkını verebildik mi? (Burayı ilim yuvası olarak görenler için burada öğrendikleri... Bazı kısmetli kardeşler ise burdan önce de Tevhidi biliyordu, onlar da bu vesile ile bunun muhasebesini yapabilir)

Cevapları kendi nefsimize verelim; nitekim kim hakkını verdi, kim vermedi, bunun bilgisi kimseye lazım değil. Ancak herkesin kendine sorması gereken bir soru; ona binaen.
Aleyküm selam yeniyim pek ilgim çekmiyor

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Sitenin girişine bir çay bahçesi mi açsak, ne yapsak?
Evet açalim hatta firaticen geldiginde kirmizi hali serelim ozellikle,
Pek saygi değer tirt uyemiz diye.

Yani adam her Mekke'ye gittiginde Afgan mucahidlerce hurmetle karşilanan bir tip neticede.

Ne demisler,hurmeti insandan bekleyenin ve dahi bunla ovunenin karakteri tirt olur.

Gazali44 Çevrimiçi

Gazali44

لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ
İslam-TR Üyesi
İnternet sitelerinde bu kadar gezme derim sana internet sitelerini kullanmıyorum telegram sayfalarından gün içinde 1-2 defa haberlere bakıyorum o kadar temiz kalmak istiyorsan sanal alemde fazla zaman harcama kuranla falan ilgilenebilirsin

Bak sen birde bana akıl veriyor Kur'an la ilgilenebilirmisim iyiki söyledin yoksa ben bilmiyordum sen farkında mısın bilmiyorum ama sende fazlaca kibir var kendini herkesten üstün görüyosun sanki islamı bı tek sen yaşıyosun bı söz var tam sana göre

"Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir"