Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru islam-tr Kur'an-ı Kerim ve Meali Sitemiz Açılmıştır

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
islam-tr Kur'an-ı Kerim ve Meali Sitemiz Açılmıştır

Kur'an-ı Kerim'in inzal buyurulduğu ve içerisinde 1000 aydan daha hayırlı olan bir geceyi barındıran Ramadan Ay'ına girmemize sayılı günler kala , islam-tr Ar-Ge Hayr ekibi tarafından (Rabb'im kabul buyursun) Kur'an-ı Kerim ve Meali sitemiz, göz ve kulaklarımız aracılığıyla kalblere şifa için faaliyete açılmıştır.

Kardeşlerimizden ricamız, Kur'an-ı Kerim ve meali içerikli sitemizi incelemenizi, kullanmanızı ve tavsiye ederek hayr yarışında bize yardımcı olmanızı taleb ederiz. Ayrıca sitemizdeki gelişme, düzenleme ve hataları düzeltme adına tüm yorumlarınıza açığız.

Sitemizin hazırlanması ve açılması sürecinde maddi mânevi katkıları ve emeği geçen kardeşlerime teşekkür eder, Rabb'imden hayırlarının karşılığını misliyle vermesini dilerim.


kuran islam.jpg
 
Son düzenleme:
Esad Çevrimdışı

Esad

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaAllah. Çok fazla veri olmasına rağmen gayet sade bir tasarım olmuş. Rabbim ecrinizi kat kat versin inşaAllah.

Öneri olarak:
-sure sure indirme linkleri olduğu gibi tek link tüm sureleri indirme linki de olabilir.
-Kuran dinle kısmında bir ayet arapça ardından türkçe meali şeklinde kayıtlar da olsa manayı da sürekli dinlerken anlama açısından çok daha faydalı olabilir.
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Çalışmada emeği geçen kardeşlerden RABBİM razı olsun
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
27041


Mukabele için tavsiye ederim.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt