Hay MaşaAllah saha nasıldı öyle dünya derbisi :D
Çevrimdışı Said El Ensariyy İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2013 #81 Hay MaşaAllah saha nasıldı öyle dünya derbisi
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2013 #83 beni savunmaya koyarsan olay çıkar abi.
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2013 #87 ne takımlar istedi de oynamadım ben, hep savunmaya çağırdılar :kafaçakma
E Çevrimdışı emirha_K Aktif Üye İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2013 #89 sağ kanat ,sol kanat , orta saha,forvet her mevki bana uyar özellikle forvet arkası
Çevrimdışı Said El Ensariyy İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2013 #91 Orta sahada göbekte olur sağ ayağım; emirhan_K ya destek olurum beraber golcülere asist çıkarırız..
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Ağu 2013 #92 samanpan' Alıntı: ne ayaksın sen? sol mu sağ mı Genişletmek için tıkla ... sol
Çevrimdışı Muhal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Nis 2019 #94 Eskiden güzelmiş epey buralar. Allah aynı samimiyet ve kardeşliği tekrar nasib etsin kallblerimizde hep diri tutsun
Eskiden güzelmiş epey buralar. Allah aynı samimiyet ve kardeşliği tekrar nasib etsin kallblerimizde hep diri tutsun
E Çevrimdışı Ehli Takva İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Nis 2019 #95 Esra87' Alıntı: nasillar Genişletmek için tıkla ... Bizim küçük kuzen bayılıcak bunlara, çok komikler : )
Esra87' Alıntı: nasillar Genişletmek için tıkla ... Bizim küçük kuzen bayılıcak bunlara, çok komikler : )
E Çevrimdışı Ehli Takva İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Nis 2019 #96 Muhal' Alıntı: Eskiden güzelmiş epey buralar. Allah aynı samimiyet ve kardeşliği tekrar nasib etsin kallblerimizde hep diri tutsun Genişletmek için tıkla ... Bu duaya da amin demekten başkası yakışmaz.
Muhal' Alıntı: Eskiden güzelmiş epey buralar. Allah aynı samimiyet ve kardeşliği tekrar nasib etsin kallblerimizde hep diri tutsun Genişletmek için tıkla ... Bu duaya da amin demekten başkası yakışmaz.
Çevrimdışı Muhal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Nis 2019 #97 Ehli Takva' Alıntı: Bu duaya da amin demekten başkası yakışmaz. Genişletmek için tıkla ... Amin amin
A Çevrimdışı Atike binti Zeyd Yeni Üye İslam-TR Üyesi 3 Nis 2019 #98 Ehli Takva' Alıntı: Bizim küçük kuzen bayılıcak bunlara, çok komikler : ) Genişletmek için tıkla ... Gerçekten çok komikler. Yeni emojiler eklense zannımca güzel olacak.
Ehli Takva' Alıntı: Bizim küçük kuzen bayılıcak bunlara, çok komikler : ) Genişletmek için tıkla ... Gerçekten çok komikler. Yeni emojiler eklense zannımca güzel olacak.
Çevrimdışı Ummu Aişe حسبنا الله ونعم الوكيل Site Emektarı 4 Nis 2019 #99 Atike binti Zeyd' Alıntı: Gerçekten çok komikler. Yeni emojiler eklense zannımca güzel olacak. Genişletmek için tıkla ... Belki bir gün, "inşaAllah" diyelim.
Atike binti Zeyd' Alıntı: Gerçekten çok komikler. Yeni emojiler eklense zannımca güzel olacak. Genişletmek için tıkla ... Belki bir gün, "inşaAllah" diyelim.