Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

I Çevrimdışı

isimsiz_mucahid

Bu hesap kullanılmamaktadır!!!
İslam-TR Üyesi
Rabbim kurbanlarınızı kabul etsin çevrenizdeki kardeşlerinizi unutmayın inşallah...bıçak kullanmaktan kolum koptu kazasız belasız ibadetimizi yerine getirdik elhamdulillah tosunu ben kesçektim koyunu verdiler seneye inşallah:) namazdan sonra tekbirleri unutmayın akhiler

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Bayramda akrabalarımızın olmazsa olmaz ikrami
Karpuz çekirdeği

Ekli dosyalar

• 20170902_144448.jpg
    20170902_144448.jpg
    7.1 MB · Görüntüleme: 36
::IM4M`UL-HAREMEYN:: Çevrimdışı

::IM4M`UL-HAREMEYN::

Tevhid ve Cihad
İslam-TR Üyesi
İçinde bulunduğum nimeti ve bu nimetin büyüklüğünü hatırladıkça, ne kadar nankör olduğumu anlıyorum. Allah (subhanehu ve teala) bana ve cümlemize hidayet ve mağfiret etsin inşallah. (Allahumme amin)

إِنَّ الإِنسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ : "...Şüphesiz insan; çok zalimdir, çok nankördür." (14/İbrahim, 34)

firar Çevrimdışı

firar

Ölümsüz ordu...
İslam-TR Üyesi
Yıllar önce tam işte bu saatlerde bir bebeğin dünyaya gelmeme arzusuyla ağlamasını umursamayan insanlar, bugün o kişinin kendi gözyaşlarına sebeb olduğunu söylüyorlar.
Ey inasanlar, siz o gün beni ağlarken görünce sevinmeseydiniz bende bugün sizi ağlatmayı öğrenmezdim.
Yani diyorumki, dünyanın beni,
Benimde dünyayı başıma bela ettiğim o gün bugün.:kötü:

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Selamun aleykum,

Ilk günden beri standart olarak ara ara hatirlatmamiza ragmen tekrar tekrar bayan ve erkekler arasinda olan dialoglar bizi son derece üzmektedir. Ancak bu üzüntüler sanirim sadece bizi üzüyor görünen o ki bazilari icin bu o kadar önemli degil. Ondan dolayi bu konuyu tekrar acilmamak üzere kilitliyorum.

Bundan sonra yönetim gerekli görürse baska bir kardes tarafindan konu tekrar acilir ancak sunu diyeyim, bundan sonra israrli sekilde gündelik yasamini foruma tasiyip sizli bizli konusmalarin yerine senli benli sakalasmalara varan konusmalari gördügüm üyeleri uyardikdan sonra bizzat banlayacagim.

Bilginize.

Yönetim.

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Selamun aleykum,

Ilk günden beri standart olarak ara ara hatirlatmamiza ragmen tekrar tekrar bayan ve erkekler arasinda olan dialoglar bizi son derece üzmektedir. Ancak bu üzüntüler sanirim sadece bizi üzüyor görünen o ki bazilari icin bu o kadar önemli degil. Ondan dolayi bu konuyu tekrar acilmamak üzere kilitliyorum.

Bundan sonra yönetim gerekli görürse baska bir kardes tarafindan konu tekrar acilir ancak sunu diyeyim, bundan sonra israrli sekilde gündelik yasamini foruma tasiyip sizli bizli konusmalarin yerine senli benli sakalasmalara varan konusmalari gördügüm üyeleri uyardikdan sonra bizzat banlayacagim.

Bilginize.

Yönetim.
Âleykum Selam we rahmetullah;

Konu üyelerimizin !sLaM4eVeR kardeşimin uyarısını dikkate alıp unutmadan; ilk mesaja da bakarak konunun başlatılma ehemmiyetini göz önünde bulundurarak paylaşımda bulunulması için yaklaşık 8 sene aradan sonra yeniden aktif hale getiriyorum.

Tora Bora'ya Çevrimdışı

Tora Bora'ya

Muhibbân-ı Tayyare
İslam-TR Üyesi
Açılışı ben yapayım : )

Yalnızlık, dile kolay geliyor da yaşayan bilir. Kalabalıklar içinde yalnızlık ise daha feci insana akıl sağlığını sorgulatıyor sık sık. Aklımda bir noksanlık mı var, rüya mı görüyorum -daha doğrusu kabus diyelim gibi iç sorgulamalara kapı açıyor. Belki böylesi hayrdır biz bilmeyiz Allah bilir. Rabbim beni ve bu mesajı okuyan ahileri firdevs cennetinde Nebi aleyhisselam ve ashabının etrafında cem eylesin : )

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Karmakarışık bir dönem. Fiziki işler ayrı, zihni işler ayrı; beynim dedemin sözünü tekrarlıyor: "Bitmeyen işin hakkından yatmak gelir." )

Ama bu olmaz, nitekim tüm işler bana bakıyor, devredebileceğim bir kişi yok. Haliyle, oflaya puflaya yapılacak o işler, kaçar yolu yok )

Not: Yakında hem yatılı misafirim, artı bu dönemde taşınma durumumuz var. Ayrıca evdekiler ve misafirlerimin neredeyse her birinin yediği içtiği farklı, hastalıklar, alerjiler vs. Çok bilinmeyenli denklem ve yapay zekâ bile yardımda yetersiz kaldı )

Ummu Sare Çevrimdışı

Ummu Sare

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Karmakarışık bir dönem. Fiziki işler ayrı, zihni işler ayrı; beynim dedemin sözünü tekrarlıyor: "Bitmeyen işin hakkından yatmak gelir." )

Ama bu olmaz, nitekim tüm işler bana bakıyor, devredebileceğim bir kişi yok. Haliyle, oflaya puflaya yapılacak o işler, kaçar yolu yok )

Not: Yakında hem yatılı misafirim, artı bu dönemde taşınma durumumuz var. Ayrıca evdekiler ve misafirlerimin neredeyse her birinin yediği içtiği farklı, hastalıklar, alerjiler vs. Çok bilinmeyenli denklem ve yapay zekâ bile yardımda yetersiz kaldı )
Allah işlerine kolaylık versin uhtim. Hepsinin üstesinden kolaylıkla gelesin🤲

Dedenin sözünü tuttum bu arada 😊 güzel demiş

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Allah işlerine kolaylık versin uhtim. Hepsinin üstesinden kolaylıkla gelesin🤲

Dedenin sözünü tuttum bu arada 😊 güzel demiş
Amin ecmain uhtim, Rabbim cümlemizin işlerine kolaylıklar versin dilerim )

Dedem bu sözü başta yengem olmak üzere, bahçe işlerine gelmeyen kim varsa hepsine söylerdi; ki ekseri odaya giriş esnasında alıştığımız bir sözüydü; yengemlerde kaldığım süre bu laftan ben de payımı çok almışımdır bu arada )

Bir gün "Ne kadar zor olabilir ki?" deyip yardıma çıkmıştım ama çok yanlış bir zamanda, çok yanlış bir yer seçmişim: tam öğlen vakti, gölge sıfır, cayır cayır güneşin altı ) Dedeme bakıyorum, hiç oflamıyor bile; benim yaş o sıra yaklaşık 18, halim: öldüm öldüm bittim anam ) Dedim "Dede, size kolay gelsin, bu işler bana göre değil" ) Kıs kıs güldü, sonra bıraktı benim peşimi )

Allah rahmet eylesin; o sırasını savdı, şimdi sözü kulaklarımda, işlerden kaytarmak istedikçe böyle aklıma geliyor ) Ama anca dinlenme arasında, sonra kalkıp yine devam )