Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Mekke de ki saat kulesi yapımını trt belgeselde izledim az önce altın varak kaplama 23 ton hareket ettirme mekanizması 2 ton yelkovan tepede ki hilal içinde mescidin özel kişilere tarafından kullanılıyor.Yapılan harcamanın haddi hesabı yok ! komşu afrika ülkeleri ise acından ölüyor

not:müzik içerikli kapatarak izleyebilirsiniz​

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Mekke de ki saat kulesi yapımını trt belgeselde izledim az önce altın varak kaplama 23 ton hareket ettirme mekanizması 2 ton yelkovan tepede ki hilal içinde mescidin özel kişilere tarafından kullanılıyor.Yapılan harcamanın haddi hesabı yok ! komşu afrika ülkeleri ise acından ölüyor

not:müzik içerikli kapatarak izleyebilirsiniz​

Mağarada başlayan bir diriliş
Yuzyillar sonra gelinen nokta

Berkant Dinçkaya Çevrimdışı

Berkant Dinçkaya

Sanatlı bir eser, sanatkârı icab eder.
İslam-TR Üyesi

Sevindirdi :)

Bu da benim masaüstü arka planım:
Gönlüme Ferahlık Ver.jpg

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
LAptopa sıvı dokuldugu an elektrıkle ısın olmayacak bu bır
ıkıncısı de eczaneden saf alkol alıp cıhazı komple sokup hatta o alt kısmı komple 2 defa olmak kaydıyla bu suda 1 gun bekletıp daha sonra ıyıce kuruyana kadar bekleyeceksın

Cunku seker cıplerı ve o cıplerın lehımlerını bozup oksıte neden oluyor

Ev kullanıcısı ıcın en pratık cozum budur.

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Çıkup Şâm ehli bizi karşuladı
Görüben bizi hoş şâzılık itdi
Hakkun toksan tokuz rahmeti anda
Ki yapılmış görün mescidler anda
Yidi ırmak akar şehrün ucına
Hatâdur benzedürsem Rûm u Çîne...
Toyar kişi anun ni‛metlerine
İrüp konduk bir gün bir hân içine
Gidişde anmaz imiş evin âdem

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Allahu tealanın bazı kulları vardır kardeşlerim. Yanına gidince imanınız artar, aklını Firdevs cennetiyle bozmuştur, onlar bu dünyada yaşayan ölü gibidirler... Bu kullardan biri de Şehid Seyyid Kutub inşaAllah...

Bugün, kanını mürekkep yapan, hayatını şehadetle süsleyen, dava adamı Seyyid Kutub'un şehadetinin yıldönümü...
Bizim gibi fakirlere rehber olması dileğiyle...

''Kalem sahibi kimseler, birçok işleri yapabilirler ancak; fikirlerin yaşaması pahasına kendilerini feda etmek şartıyla.''

| Seyyid Kutub

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Şura suresi 13. ayet
Subhanallah Biz insanları namaz kılmaya oruc tutmaya tevhıde davet edıyoruz
Ve bu onlara agır gelıp yapmıyorlar.Buna kendı aılelerımız de dahıl
Vallahı cennet ucuz dıyordum ama Cennet ALLAH ın emrıne uyup ıtaat eden adama bedava

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
500 sene boyunca zimmet ehli olan bir kavmi savaşta yendik diye her sene zafer kutlamak cehalet midir yoksa körlük müdür...

Berkant Dinçkaya

İslam-TR Üyesi
Arakan' da müslümanlar katledilirken sokaklara çıkıp "Mustafa Kemal' in askerleriyiz" diyeceklerine; hakiki anlamda askerlik yapsalardı şuan da bu satırlar da Arakan' dan bahsedilmezdi.

Berkut Altay Çevrimdışı

Berkut Altay

رَفْرِفِي يَا رَايَةَ التَوْحِيدِ
İslam-TR Üyesi
Arakan' da müslümanlar katledilirken sokaklara çıkıp "Mustafa Kemal' in askerleriyiz" diyeceklerine; hakiki anlamda askerlik yapsalardı şuan da bu satırlar da Arakan' dan bahsedilmezdi.
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır.
(Sure No:4 Ayet No :76)

H Çevrimdışı

Hafsa binti Ubeyd

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kur'an ve sunnet ile hasir nesir olamadigimiz icin belki de ufacik seylere moralimizin bozulmasi. Ummetin derdiyle dertlenemeyisimizden, belki de icimizdeki bosluklari dunyaliklarla doldurmaya calismamizdan... Rab teala kalbimizin katiligini gidersin.

I Çevrimdışı

isimsiz_mucahid

Bu hesap kullanılmamaktadır!!!
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum kardeşler hepinize şimdiden kazasız belasız hayırlı bayramlar :) yarın kurban telaşı sonrada bayram telaşı buralarda olmam kendinize dikkat edin biyerinizi kesmeyin :) bayramda zulum goren aç ve susuz kardeşlerinizide unutmayın inşallah dualarınızda onlarada yer açın imkanınız varsa maddi yardımlarda bulunun kendi yediklerinizi göz önüne getirin elinizi korkak alıştırmayın inşallah uzaklara bakarken yakınlarıda gormemezlikten gelmeyin kurban etini dağıtın ve yedirin inşallah hz. Ebu bekir gibi Allah ve Resulu bize yeter diyin Allah'a emanet olun...

Berkant Dinçkaya

İslam-TR Üyesi
Rahman ve Rahim Olan ALLAH' ın Adıyla

1. Şüphesiz biz sana Kevser’i verdik.
2. O hâlde, Rabbin için namaz kıl, kurban kes.
3. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. [108]

Hamd, âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.

Buğz: Sevmeme. Birisi hakkında gizli ve kalbi düşmanlık hissetme. Kin, husumet.

Bugün müslümanlara zulm edildiği hâlde, canlı canlı kafaları kesilip vücutlarından ayırıldığı hâlde, diri diri ve vahşice yakıldıkları hâlde! BU ZULME SES ÇIKARMAYANLAR, SİZE SESLENİYORUM ! DUYUN SESİMİ !

Bu katliama nasıl ki ses çıkarmayıp sustunuz, nasıl ki aldatıcı dünya hayatına kanıp keyif içinde bir yaşam sürdünüz ve malınızla övünüp yardım dahi etmediniz, işte, öylece Cehennem' e gireceksiniz !

Müslümanların başına gelen bu musibetler; sizin cehennem de çektiğiniz acının yanında sivrisineğin iğnesinin verdiği acı kadar bile etmeyecek !!!

ÇÜNKÜ ALLAH Şöyle Emrediyor:

Kullarıma haber ver ki, gerçekten ben çok bağışlayıcı, çok merhamet ediciyim.
Fakat, en can yakıcı azap da BENİM AZABIMDIR.

[Hicr Suresi 49-50]