Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Strangers Çevrimdışı

Strangers

Şam Bir Sabır Kalesi Oldu...
İslam-TR Üyesi
Yorumlarda birisi şöle yazmış:
Benim laptoba Çay döküldü laptop açılmadı çay hard disk ten ramlara kadar inmişti bende bilgisayarı dökülen tarafa doğru diktim bi gece çay masama süzüldü sonra elektirik süpürgesi ile hoparlörü vakumladım daha sonrasında tepsiye pirinci döktüm laptobun sadece alt kısmını pirince koydum üst kısmıda güneşte beklettim 3 saat sonra pc açıldı başta klavye ile touch pad çalışmadı klavye hala bozuk ama touch pad dün geçe çalışmaya başladı (BU ARADA BU OLAYLAR 2 HAFTA ÖNCE OLDU LAPTOBUN KENDİ KLAVYESİNİ SÖKTÜM ) (SON OLARAK ÇAY 2 ŞEKERLİYDİ :D)
benimde touch pad calismiyor suan. Hard disk ve ram temizdir birsey bulasmamis oralara

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
Strangers Çevrimdışı

Strangers

İslam-TR Üyesi
model akhi ? benim cihaza benziyorda ondan merak ettim bu arada geçmiş olsun sıvı olayı teknoloji düşmanı pek başıma gelmedi ondan bişey diyemiyorum
benim lenovo g serisidir .
Teşekkürler akhi .
Daha önce üniversitede iken bizim arkadaşın başına gelmişti onunkini açıp temizleyip yaptık umarım benimkide olur ...

Strangers Çevrimdışı

Strangers

İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 21357
Ne diyor simdi bu yandı mi acaba :krktm:
Adsız.jpg

Düzeldi elhamdülillah :)

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Köprüden geçene kadar kardesimsin
Sonra gule gule kardeşim.
Sanal kardesligin özeti

Bir de sanal dindarlik var tabi
Onu da sosyoloji dergisinin 1o. Sayisinda kaleme alacağım.
Dijital sosyo

Bununla ilgili 2-3 sayfalık bir yazı kaleme aldım, yakında paylaşmayı ümit ediyorum. Çağımızın en ağır imtihanlarından biri Allahualem sosyal medyadır. Günahları o kadar çok küçük gösteriyor ki kişilerin bu günahlara düşmemesi ciddi bir takva gerektiriyor. Bakıyoruz toplumsal iletişimden, Rabbânî iletişime kadar her bir yanımıza sirayet etmiş durumda. Halkubi dostluktan aileye kadar çoğu kesimin bundan etkilendiğini bile bile bizde buna sessiz kalıyoruz. Bu arada biraz etkilediği için birikenleri köşenize bıraktım, geçmiş olsun. Lütfen dergide serzenişime yer verin )

eL_Muhacir Çevrimiçi

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
Alketa Şuheda akhiler bu güzel hayırlı günlerde nefis aranıza girmesin inşaALLAH önümüz bayram,geçici olarak konu kilit ve anlık hissiyatlarınızı siliyorum.

remziocaktan Çevrimdışı

remziocaktan

Namahrem ile yazisma yok
İslam-TR Üyesi
Birileri bu siteyi bana kullanmasini ogretmeli :/ cozemedim.ya bir kardes yardimci oldu ama ben hala karmasik goruyorum.her seyi :)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Bununla ilgili 2-3 sayfalık bir yazı kaleme aldım, yakında paylaşmayı ümit ediyorum. Çağımızın en ağır imtihanlarından biri Allahualem sosyal medyadır. Günahları o kadar çok küçük gösteriyor ki kişilerin bu günahlara düşmemesi ciddi bir takva gerektiriyor. Bakıyoruz toplumsal iletişimden, Rabbânî iletişime kadar her bir yanımıza sirayet etmiş durumda. Halkubi dostluktan aileye kadar çoğu kesimin bundan etkilendiğini bile bile bizde buna sessiz kalıyoruz. Bu arada biraz etkilediği için birikenleri köşenize bıraktım, geçmiş olsun. Lütfen dergide serzenişime yer verin )

Tamam insaAllah

Ben yazayim da çalışmayi, göndereyim sana

Sosyal medyada müslüman kalmak ile ilgili de enteresan bir yazi okudum. Dergiden aktarabilirsem onu da aktarayim insaAllah