Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Ne yapayim yaw, forumda takila takila
Ya huyundan ya suyundan kapiyon birseyler.

Solucan cicege demis ki sende bir gun solucan desem, el üstünde olurdum 2 kilo enerji gonderince yeriliyorum.

Nerede adalet !!11!!
Benimkinde kötü espri diyenler bile gülüyor, doksana atmışım ben. Ama seninki kendi kalesine roveşatayla gol atan adam gibi. (Örneklerim de süper)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Benimkinde kötü espri diyenler bile gülüyor, doksana atmışım ben. Ama seninki kendi kalesine roveşatayla gol atan adam gibi. (Örneklerim de süper)

Bak gönderdiğim enerji nasil da işe yariyor gördün mü ?
Bu kadar fevkalâde espirler yapmasaydım böyle örnekleri ancak ruyamizda görürdük.
Yine ben hep en çok hakliyim

I Çevrimdışı

ibni abbas

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
BUNU Bİ KİŞİ ARAPÇAYA ÇEVİREBİLİRMİ translateden çevirmeyin :)
Tüm dünyaya sesleniyorum
Buradaki herkes için söylüyorum
Biz terörist değiliz
Burada herkes yaralı herkes zulme uğramış
Bunlar terörist değil
Bunlar yaralı ve zulme uğramış
Bakın bizleri nasıl vahşice vuruyorlar
Bizi tedavi edecek yaralarımızı saracak bi doktor bile yok
Dünyadaki tüm insanlara sesleniyorum Tüm insanların sesimizi duymalarını istiyorum
Rohingya'ya Arakan'a doktor gönderin
Bunlar bize zulmetti bizleri vurdu gelin bu halimize bakın
Bizler terörist değiliz.Bizler mazlumlarız .Zulme uğramışlarız.
Asıl terörist burma myanmar devletidir.
Budist devleti ve askerleridir terörist.

انا شد كل العا لم. وأقول لجميع هنا
Birinci ve ikinci cümlenin Arapçası. Hareke koymadım, gerek var mıydı? Zaten bunu anadili Arapça olan birilerine göndereceksenizdir, hareke komik olur :)
Yazıyı kontrol eden olursa sevinirim.

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Anlık Hissiyatim :(
Screenshot_2016-11-28-13-23-45-1.png

E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh akhiler ukhtiler Allah hepinize hayr versin kalblerinizi samimiyet ve cihad sevgisiyle doldursun ...

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Toplu taşıma maceraları 2: metroda karşımda iki genç kız biri baş örtülü biri değil. Türkçe konuşmadıkları için hemen yanlarındaki 70 yaşlarında modern giyimli ! Bayan nereli olduklarını sorarak muhabbet başlatıyor. Başı açık Pakistan lı kapalı olan (sadece başı kapalı altında kot pantolon) Cezayir li teyze soruyor Cezayir de herkes başörtülü mü kızcağız bozuk Türkçesiyle cevap veriyor. Hayır sadece Müslümanlar başörtülü :)

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Toplu taşıma maceraları 2: metroda karşımda iki genç kız biri baş örtülü biri değil. Türkçe konuşmadıkları için hemen yanlarındaki 70 yaşlarında modern giyimli ! Bayan nereli olduklarını sorarak muhabbet başlatıyor. Başı açık Pakistan lı kapalı olan (sadece başı kapalı altında kot pantolon) Cezayir li teyze soruyor Cezayir de herkes başörtülü mü kızcağız bozuk Türkçesiyle cevap veriyor. Hayır sadece Müslümanlar başörtülü :)
hala kaldı mı böyle laikçi teyzeler yaw

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
hala kaldı mı böyle laikçi teyzeler yaw
Akhi sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankarada olmaz mı , kız öyle deyince bende Müslümanım , Pakistan lı kızı göstererek bak bu ne güzel açık diye zırvalamaya başladı

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Akhi sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankarada olmaz mı , kız öyle deyince bende Müslümanım , Pakistan lı kızı göstererek bak bu ne güzel açık diye zırvalamaya başladı
kız herhalde ülkede misafir olduğu için çok fazla karşılık vermemiş laikçiye, ister ılımlı islamcı olsun ister muhafazakar olsun ister selefi, kim olsa sinir olur.