Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

ك Çevrimdışı

كعب بن مالك

La İlahe İllallah
İslam-TR Üyesi
Bu haber sonrası... Evde çocuğunu tek başına bırakmış anne gibiyim, sokakta cüzdanını kaybetmiş vatandaş gibiyim, sınav sonucunu bekleyen öğrenci gibiyim. Aklı başka yerlerde kalmış, telaşlı, tedirgin...

http://kureselanaliz.com/2016/12/idlib-savasi-oncesinde-turkiye-destekli-muhalifler-idlibi-terk-ederek-yarin-baba-gececek/

Allah fitneleri rahmete dönüştürecek inşAllah. Önce harici zihniyetlileri ortaya çıkartarak Şam ehlini koruduğuna inanıyorum. Bu hainlerde tarafını seçmeye başlamış. İnşAllah bu da bize rahmet olacak.

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
warsaw_winter_1.jpg

ŞU KARLI GÜNLERDE ŞU DUA NE DE ANLAMLI:

Rasûlullah (s.a.v.) namazlarında bazen şöyle şöyle dua edermiş:
"Allah'ım, doğu ile batı arasını uzak eylediğin gibi, benim de hatalarımla aramı öylece uzak eyle. Allah'ım, beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi, beni de hatalarımdan öylece temizle. Allah'ım beni, hatalarımdan kar, su ve dolu ile yıka." (Buhari, Müslim)

اللَّهُمَّ بَاعِدْ بَيْنِي وَبَيْنَ خَطَايَايَ كَمَا بَاعَدْتَ بَيْنَ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ ، اللَّهُمَّ نَقِّنِي مِنْ خَطَايَايَ كَمَا يُنَقَّى الثَّوْبُ الأَبْيَضُ مِنَ الدَّنَسِ ، اللَّهُمَّ اغْسِلْنِي مِنْ خَطَايَايَ بِالثَّلْجِ وَالْمَاءِ وَالْبَرَدِ " .

Arzusu Cennet Olanlar

Bu aralar bu dua o kadar çok hoşuma gidiyor ki. Tevafuken internette bir kere görmüştüm yarım yamalak ezberimi sağlamlaştırmak için birkaç kez daha baktım. Yurdu etkisine alan bu karlı günlerde Kitabını bile iyi idrak edemeyen kirli kalbimizi, fani kullarınla uğraşmaktan pas tutan hisselerimizi, kontrolsüz bakışlarımızı karın ile, dolun ile, beyaz temiz havan ile temizle Allah'ım...

M Çevrimdışı

Muzammil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kirlettiğimiz ruhumuz, sadece hareketten öte bir anlamı olmayan robotlara dönüşmüş bedenler..
Hedonizme itaat eden bedenler..
Mutsuzlukların gölgesinde ağlamasıyla gülmesi birbirinden ayırt edilemeyen yüzler kaldı geriye..
Sen fıtratına ihanet ettin
Sen bedeninin emrine girdin
Sen varoluş gayeni teptin..
Ve Sen! Varoluşunun sebebini çok ucuz konformist hayatın gölgesine attın.
"Allah'ın ahdini ucuz bir değere karşılık satmayın. Eğer bilirseniz Allah katında olan sizin için daha hayırlıdır" (Nahl 16-95)

H Çevrimdışı

Hatve

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kirlettiğimiz ruhumuz, sadece hareketten öte bir anlamı olmayan robotlara dönüşmüş bedenler..
Hedonizme itaat eden bedenler..
Mutsuzlukların gölgesinde ağlamasıyla gülmesi birbirinden ayırt edilemeyen yüzler kaldı geriye..
Sen fıtratına ihanet ettin
Sen bedeninin emrine girdin
Sen varoluş gayeni teptin..
Ve Sen! Varoluşunun sebebini çok ucuz konformist hayatın gölgesine attın.
"Allah'ın ahdini ucuz bir değere karşılık satmayın. Eğer bilirseniz Allah katında olan sizin için daha hayırlıdır" (Nahl 16-95)
+1
Hedonizm: Haz, insan nefsinin hoşuna giden herşey.
Konformist: Rahatına düşkün, konforu seven.

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Anlık hissiyat ne ola ki forumdaki yemek tarifleri :confused:
Sadece bayanlar için açılması planlanan bir sitenin ön denemeleri. Bir süreliğine bu forumda paylaşılıyor.

Başka türde paylaşımlar da oluyor ama yemek tarifleri kolay olduğu için hem sayıca daha çok, hem de daha önceleri pek sık paylaşılmadığı için de ayrıca dikkat çekiyor.

Elyesa Abdurrahman Çevrimdışı

Elyesa Abdurrahman

"Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57
İslam-TR Üyesi
Sadece bayanlar için açılması planlanan bir sitenin ön denemeleri. Bir süreliğine bu forumda paylaşılıyor.

Başka türde paylaşımlar da oluyor ama yemek tarifleri kolay olduğu için hem sayıca daha çok, hem de daha önceleri pek sık paylaşılmadığı için de ayrıca dikkat çekiyor.
Abla sadece bayanlar icin acilan bir sitenin oabilecegini dusunmuyirum nitekim koyun postuna burunmuslerin cok olacagini dusunuyirum.

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Abla sadece bayanlar icin acilan bir sitenin oabilecegini dusunmuyirum nitekim koyun postuna burunmuslerin cok olacagini dusunuyirum.

Yada yanlis anlamisim .)) Ben forum diye dusundum

Demek istediğini anladım. Bir erkeğin de siteyi takip etmesinde sorun olmaz, çünkü evlilik, aile, çocuk eğitimi vs tüm insanları ilgilendiren şeyler olacak. Sadece işte, hayattaki konumu gereği tüm bunlar daha çok bayanları ilgilendirdiğinden ötürü, siteyi "bayanlar için bir site" olarak dile getiriyoruz.

metin öztürk Çevrimdışı

metin öztürk

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi