Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 17263

Sabah işe giderken çektiğim bir fotoğraf. Hemen işyerinin yanı. Henüz 4 gün önce bitirdiğim gerilim ve korku romanı olan Sis'in üzerine bu görüntüyle karşılaşmak beni biraz heyecana sevk etti :)

Hay maşallah. Tam kartlık poz olmuş.

Bende az once bizim evin penceresinden tost makinasiyle cektim

20170228_214925-1.jpg

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
En güzel fotoğraf gün ışığına maruz kalmış fotoğraftır, bundan dolayı tost makinesiyle çekilmiş gibi görünüyor olabilir. Bide gündüz deneyin.

Gazete koselerindeki burç yorumcusu guzin ablalar gibi yorumlamissiniz sayın sukut.

Neptunun etkisinde kaldığınız icin teliniz guzel cekmemis olabilir, lakin gunun enerjisi size iyi gelecek ultraviyole ışınları kırılmasıyla yeni fotolariniz gune neşe ile başlayacak, yılmayin devam edin.

M Çevrimdışı

Muzammil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Camilerde Allah'a, sokaklarda putlara,yaşantilarinda tağuta yönelen insanlardan mı anlayış bekledin sen?
Anlama yetileri mi vardı onların sahi?
Hey gidi rüzgarın ordan oraya savurduğu kuru yaprak misali savrulanlar!
Acıyasım mı kalmadı yoksa
Merhametim mi tükendi size karşı, bilmem.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Gazete koselerindeki burç yorumcusu guzin ablalar gibi yorumlamissiniz sayın sukut.

Neptunun etkisinde kaldığınız icin teliniz guzel cekmemis olabilir, lakin gunun enerjisi size iyi gelecek ultraviyole ışınları kırılmasıyla yeni fotolariniz gune neşe ile başlayacak, yılmayin devam edin.

:ahaboleoldum:buneya

MusaBinUmeyr Çevrimdışı

MusaBinUmeyr

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah azze ve celle size ve bekar müslümanlara önce salih birer müslüman olmayı sonra saliha birer eş nasip etsin inşaallah. Değerli kardeşim hayalindeki nasibin direk karşına çıkmaz :) Bunu diyipte 5 yıl boyunca evlenecek birini arayan abiler tanıyorum. Unutmamalıyız ki bizler vesileler aramalıyız, en önemlisi bunu Allah'tan istemeliyiz. Bunun içinde önce Allah ile aramızı düzeltmeliyiz. Rabbim bu konuda bekar olan kardeşlere ümmeti kurtaracak ve yeşertecek evlilikler nasip etsin. Onları şeytanın tuzaklarından korusun. Ve söyledikleri ile onları imtihan etmesin inşaallah.

İnşaAllah amin ecmain abim. Bize düşen sabr...

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Bekleme salonunda bekler gibi hissediyorum kendimi...

Zaten öyle değil mi kardeşim :) Çok güzel özetlenmişsin Allah razı olsun. Gerçekten de bu dünya bir bekleme salonu. Allah yolunda çalışanların beklediği Cennet, çalışmayanları bekleyen Cehennem. Rabbim bizi kendi yolunda çalışanlardan eylesin dolayısıyla Cenneti bekleyenlerden eylesin, Rabbim bizi Cehennemin beklediği kullarından uzak eylesin, korusun ve salih ameller nasip etsin inşaallah.

M Çevrimdışı

Meliksah Kayaaaa

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Zaten öyle değil mi kardeşim :) Çok güzel özetlenmişsin Allah razı olsun. Gerçekten de bu dünya bir bekleme salonu. Allah yolunda çalışanların beklediği Cennet, çalışmayanları bekleyen Cehennem. Rabbim bizi kendi yolunda çalışanlardan eylesin dolayısıyla Cenneti bekleyenlerden eylesin, Rabbim bizi Cehennemin beklediği kullarından uzak eylesin, korusun ve salih ameller nasip etsin inşaallah.
Allahumme amin.

ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbim, annemi, babamı, ablamları, abimleri ve ailelerini rahmetinle, merhametli ve hidayetinle kuşat, onları bu dünyada islam için çalışan kullarından eyle, onların kirlenmiş beyinlerini islam dini ile yıka ve tüm bunları yapmalarına beni vesile kıl. Ey âlemlerin Rabbi olan Allah'ım Sen ki sinelerde gizli olanı bilensin, onların sinelerinde gizlediklerini kendilerine hayırlı kıl, onlara salih ameller nasip et, dilimde ki ve gönüllerindeki bağı çöz, Ya Rabbi onlara İslam'ı sevdir, Müslümanlara onları sevdir. Şüphesiz Sen ol dersin ve hemen olu verir.