Islam-tr Üyelerinin Anlık Hissiyatları

H Çevrimdışı

Havîn

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
IMG-20170628-WA0002.jpg
Normal insanlar evlerini temizlerken kıyıya köşeye düşmüş ya bi çöp bulur yada bi toka,oyuncak vs. Bense çoook eski bir dergi gazete karışımı birşey buldum kitap kolik bir babanın evladı olmanın avantajları işte bunlar.mesela bir kütüphane temizliği macerası vardır ki günler sürer :confused: ama bi yandanda babanın beğendiği kitapları kendi kütüphane doldurup baba bunlar benim oldu deme keyfide paha biçilemez:)
Anlık hissiyatim bol şükürlü,baba sevgisiyle dolu. .

Son düzenleme:
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Dostumdan cok ki hic yok gibi
dusmanim cok
iyimidir kotumudur bilemiyorum

Basbasa gidiyorum ALLAH i hatirlatacak yanimda her daim birilerini cok isterdim vardi onlarda yok olacak bir duzene uymus kucuk kucuk kayboldular.

Bu kadar sıkılıyorum daraliyorum lakin bir ezan okunuyor ALLAH VAR...
utaniyorum.

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
yaz gelmedi diyenleri 5 dk güneş altında beklemeye davet ediyoruz :D

S Çevrimdışı

Selefî Sûfî

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selefi arkadaşlarıma gidiyorum murcie oluyorum , sofilerin yanına gidiyorum vahhabi oluyorum?
demek ki , mutedil bir müslümanım :cool::yale

Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ebu Hureyre anlatıyor, Rasulullah sallallahu aleyhi we sellem şöyle buyurdu:

“Sıcak şiddetlendiği zaman, onu namazla serinletin. Muhakkak ki, sıcaklığın şiddeti, cehennemin nefes almasından ileri gelir. Öyle ki, cehennem ateşi Rabbine ‘Ya Rabbi! Bir kısmım bir kısmımı yedi.’ diyerek şikâyette bulundu. Bunun üzerine Allah, nefesin biri kışta, biri de yazda olmak üzere (yılda) iki nefes almasına izin verdi. İşte sizin gördüğünüz en şiddetli sıcak ve en şiddetli zemherir/soğuk bundan (bu iki nefesten meydana gelmekte)dır.”
(Buharî, Mevakît, 9; Müslim, Mesacid, 185, 186, 187)

Rabbim sen bizi cehennem sıcağından muhafaza et..

Tihame Çevrimdışı

Tihame

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ebu Hureyre anlatıyor, Rasulullah sallallahu aleyhi we sellem şöyle buyurdu:

“Sıcak şiddetlendiği zaman, onu namazla serinletin. Muhakkak ki, sıcaklığın şiddeti, cehennemin nefes almasından ileri gelir. Öyle ki, cehennem ateşi Rabbine ‘Ya Rabbi! Bir kısmım bir kısmımı yedi.’ diyerek şikâyette bulundu. Bunun üzerine Allah, nefesin biri kışta, biri de yazda olmak üzere (yılda) iki nefes almasına izin verdi. İşte sizin gördüğünüz en şiddetli sıcak ve en şiddetli zemherir/soğuk bundan (bu iki nefesten meydana gelmekte)dır.”
(Buharî, Mevakît, 9; Müslim, Mesacid, 185, 186, 187)

Rabbim sen bizi cehennem sıcağından muhafaza et..
Allahümme amin ecmain..